Γιουβέντους

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στη Γιουβέντους ως το 2021 Μπουφόν- Κιελίνι!

Στην οικογένεια της Γιουβέντους θα παραμείνουν Τζιανλουίτζι Μπουφόν και Τζόρτζιο Κιελίνι γι΄ακόμη ένα χρόνο, όπως έκανε γνωστό η ιταλική ομάδα.

Τη φανέλα της Γιουβέντους θα φοράνε μέχρι να πάρουν… σύνταξη οι Τζιανλουίτζι Μπουφόν και Τζόρτζιο Κιελίνι. Οι δύο βετεράνοι της “Μεγάλης Κυρίας” ανανέωσαν τη συνεργασία τους μαζί της, μέχρι και το καλοκαίρι του 2021.

Η αγωνιστική χρονιά ακόμη δεν έχει τελειώσει. Το αντίθετο μάλιστα. Έχει αρκετό… ψωμί. Όμως, στη “Μεγάλη Κυρία” θέλουν όσο πιο νωρίς γίνεται να ξεκινήσουν τον προγραμματισμό για την επόμενη και να κλείσουν ένα- ένα τα θέματα που τους απασχολούν.

Προτεραιότητα πάντα στους πρωταθλητές Ιταλίας έχουν τα… εσωτερικά θέματα. Λογικό εδώ που τα λέμε. Κανένας από τους δύο βετεράνους που ανανέωσαν με την ομάδα του Τορίνο δεν είναι βασικό μέλος φέτος. Κανένας δεν έχει παίξει πάνω από δέκα αγώνες. Κι όμως. Και οι δύο ήθελαν να παραμείνουν στην ομάδα της καρδιάς τους γι’ ακόμη μία σεζόν. Γι’ ακόμη ένα… χορό! Σημαίες της Γιουβέντους!

Σημαίες της Γιουβέντους!

Τόσο η περίπτωση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν όσο και εκείνη του Τζόρτζιο Κιελίνι είναι ιδιαίτερες. Δεν πρόκειται απλά για δύο παίκτες που έμειναν στη Γιουβέντους για πολλά χρόνια. Μιλάμε για δύο σημαίες της “Μεγάλης Κυρίας”. Για δύο ποδοσφαιριστές που έζησαν μαζί της πολλές χαρές, αλλά και αρκετές πίκρες.

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας είχε συζητήσει μαζί τους εδώ και καιρό για το τι μπορεί να γίνει στη συνέχεια. Σίγουρα έχουν και οι δύο τα χρονάκια τους (42 ο “Τζίτζι” και 35 ο Κιελίνι), αλλά κανείς δεν μπορούσε να πει ότι θα φύγει. Και οι δύο ήθελαν να υπογράψουν νέο συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Και μετά… βλέπουμε.

Στόχος τους να έχουν επικουρική θέση στο γήπεδο, αλλά πρωταγωνιστική στα αποδυτήρια. Άλλωστε όπως γράψαμε και πιο πάνω δεν μιλάμε απλά για έναν ακόμη γκολκίπερ και έναν ακόμη στόπερ. Αλλά για δύο τοτέμ τόσο της “Γιούβε” όσο και του ιταλικού ποδοσφαίρου. Για το μέλλον κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φέρει.

Παρόλα αυτά στόχος των ανθρώπων του συλλόγου του Τορίνου είναι να τους κρατήσει στις τάξεις του και μετά το “αντίο” απλά από διαφορετικό πόστο. Όποτε και αν αποφασίσουν να “κρεμάσουν” τα παπούτσια τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ