Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: “Πέσιμο” των παικτών στον βοηθό του Σετιέν

Έντονα προβλήματα υπάρχουν στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα. Δεν περνάνε καλά οι παίκτες κι αυτό ασφαλώς βγαίνει... προς τα έξω.

Δύσκολα είναι τα πράγματα στον πλανήτη Μπαρτσελόνα, καθώς τα στραβά αποτελέσματα εντός αγωνιστικού φέρνουν πολλή εσωστρέφεια και γκρίνια.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ λοιπόν πριν τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας υπήρξαν στιγμές έντασης. Μπαρτσελόνα

Ανεπιθύμητος ο βοηθός του Σετιέν

Συνάντηση είχαν το πρωί οι παίκτες της ομάδας με τον προπονητή τους. Αντικείμενο συζήτησης η όχι και τόσο αρμονική σχέση τους με το δεξί τους χέρι. Ο τρόπος του Σαράμπια δεν αρέσει στους ποδοσφαιριστές και δεν έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ειδικά κατά την διάρκεια των αγώνων.

Ο βοηθός του Σετιέν είναι αλήθεια πως δεν είναι και ο πιο ψύχραιμος άνθρωπος. Πολλές φορές δείχνει να χάνει τα όρια με τις αντιδράσεις του μέσα στους αγώνες, όταν τα νεύρα είναι τεταμένα. Αρκετά είναι άλλωστε και τα περιστατικά που έχουν δει το φως της δημοσιότητας που είχε ένθερμα τετ-α-τετ με τους παίκτες μέσα σε αγώνες.

Όπως γίνεται αντιληπτό αυτό δεν είναι εικόνα σοβαρού συλλόγου, ιδιαίτερα για ένα κλαμπ με το πρεστίζ της Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, δεν βοηθάει και στην ηρεμία των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι εκείνη την ώρα ούτως ή άλλως έχουν ανεβασμένους παλμούς από την ένταση του αγώνα. Εφόσον κυνηγάνε και αποτέλεσμα, οι αντιδράσεις και οι παρεμβάσεις του Σαράμπια πολλές φορές έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θα ήθελε και ο ίδιος.

Οι παίκτες δεν αμφισβητούν τις γνώσεις του. Αυτό για το οποίο όμως έχουν ενστάσεις είναι ο τρόπος του. Αυτό το έκαναν γνωστό με έντονο ύφος και στον Σετιέν οι αρχηγοί της ομάδας, ώστε να του βάλει χέρι. Μάλιστα, τα δύο πιο λαμπρά αστέρια των “μπλαουγκράνα” το πήγαν κι ένα βήμα παραπέρα. Λιονέλ Μέσι και Λουίς Σουάρες είπαν στον προπονητή τους πως προτιμάνε να μιλάνε μόνο μαζί του για ό,τι τους αφορά.

Σίγουρα λοιπόν φαίνεται πως τα πράγματα δεν κυλάνε αρμονικά στους Καταλανούς. Η ομάδα καταβάλλει προσπάθεια για την κατάκτηση της Λα Λίγκα, όμως τα εσωτερικά της προβλήματα φαίνεται πως της δημιουργούν σοβαρά εμπόδια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ