ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Τσάβι: “Όνειρό μου να γίνω προπονητής στην Μπάρτσα”

Πώς και πώς θέλει να γίνει προπονητής της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα ο παλαίμαχος χαφ του συλλόγου, Τσάβι, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

Τσάβι: “Όνειρό μου να γίνω προπονητής στην Μπάρτσα”

Πέρασε μία ζωή στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι ως παίκτης. Μαζί της τα κατάκτησε όλα. Χάρη σε εκείνον οι Καταλανοί έγιναν σπουδαίοι. Σε όλα τα επίπεδα. Με πρωταγωνιστή τον Ισπανό μέσο δεν ήταν μόνο αποτελεσματικοί, αλλά και θεαματικοί.

Ωστόσο, ο κύκλος του έκλεισε το 2015. Από τότε μέχρι και το 2019 υπηρέτησε όσο καλύτερα μπορούσε την Αλ Σαντ. Το καλοκαίρι της ίδιας σεζόν με το που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πήρε τα… σκαρπίνια.

Έβαλε τα επίσημα ρούχα του και έκατσε στον πάγκο της Αλ Σαντ. Ακόμη δεν είναι έμπειρος. Προσπαθεί να μάθει όσο πιο γρήγορα και όσο πιο καλά γίνεται. Όπως τότε που ήταν ακόμη αμούστακο αγόρι και βρισκόταν στη “Μασία” με σκοπό να μετατραπεί ως ένας από τους πιο ποιοτικούς χαφ που έβγαλε ποτέ η Ισπανία.

Ακόμη και τώρα όμως κάνει όνειρα. Μεγάλα μάλιστα. Θέλει να γίνει προπονητής της πρώτης ομάδας της Μπαρτσελόνα και δεν το κρύβει. Ίσα- ίσα κιόλας που το λέει φόρα παρτίδα. Εποχή... Τσάβι στην Μπαρτσελόνα;

Εποχή… Τσάβι στην Μπαρτσελόνα;

Κακά τα ψέματα. Η σεζόν δεν πάει πολύ καλά για την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα οι Καταλανοί θα τερματίσουν ως δεύτεροι. Πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μιας και οι Μαδριλένοι προπορεύονται για δύο βαθμούς.

Από την άλλη η παρουσία των “μπαλουγκράνα” στην Ευρώπη κρέμεται από μία κλωστή. Κανείς δεν ξέρει με τι πρόσημο μπορεί να κλείσει η φετινή σεζόν. Όμως, οι πιθανότητες παραμονής του Κίκε Σετιέν φαντάζουν ελάχιστες. Μιας και η “Μπάρτσα” όχι μόνο δεν παίρνει τα ματς που πρέπει να πάρει, αλλά και το ποδόσφαιρο που παίζει δεν έχει καμία σχέση με αυτό που μας είχε συνηθίσει τόσα χρόνια. Τότε που ήταν και ο Τσάβι μέλος εκείνης της ομάδας που έμοιαζε, αλλά και ήταν, αξεπέραστη.

“Το μεγαλύτερο όνειρο που έχω αυτή τη στιγμή είναι να γίνω προπονητής της Μπαρτσελόνα. Θέλω οι παίκτες και η ομάδα να προχωρήσουν. Να πιάσουν κορυφή. Όμως, ακόμα δεν είμαι έτοιμος. Γι’ αυτό το λόγο και προετοιμάζομαι, ώστε να είμαι κάποια στιγμή στο μέλλον”, τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ