ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Αρτούρ σε Μπαρτσελόνα: “Φεύγω γιατί δεν με πιστέψατε ποτέ”

Οι σχέσεις του Αρτούρ με τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα δεν ήταν ιδανικές και δεν φεύγει με τον καλύτερο τρόπο από τους Καταλανούς.

Αρτούρ σε Μπαρτσελόνα: “Φεύγω γιατί δεν με πιστέψατε ποτέ”

Εδώ και μερικές ώρες είναι επίσημο. Ο Αρτούρ θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα χρόνια στη Γιουβέντους. Μετά από μόλις δύο χρόνια ο “νέος Τσάβι” θα πάει στην Ιταλία. Εκεί που ίσως τα πράγματα να είναι καλύτερα, αλλά σίγουρα θα είναι διαφορετικά για τον πρώην μέσο της Γρέμιο.

Μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα φοράει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα. Μαζί της θα είναι μέχρι να πέσει η “καρό” σημαία της Λα Λίγκα και του Τσάμπιονς Λιγκ. Θα φύγει όντας πρωταθλητής; Κανείς δεν το γνωρίζει αυτό αν και οι πιθανότητες δεν είναι μαζί του. Τουλάχιστον στην Ισπανία. Και αυτό γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τον πρώτο λόγο με τη “βασίλισσα” να έχει δύο βαθμούς περισσότερους από τους “μπλαουγκράνα”.

Ωστόσο, ποιες είναι οι σχέσεις του παίκτη με τους ανθρώπους του ισπανικού συλλόγου; Ακόμη και τώρα που υπέγραψε στους “μπιανκονέρι” υπάρχει ένα παράπονο από τον Αρτούρ, όπως έκανε γνωστό η “Μundo Deportivo“. Σύμφωνα με πηγές της ο έμπειρος μέσος τα “έχωσε” στους Καταλανούς μιας και ποτέ δεν είχε το χρόνο που του άξιζε ή θα ήθελε, παρά το γεγονός ότι πάντα αγωνιζόταν με πάθος.

“Ποτέ σας δεν με πιστέψατε” φέρεται να είπε σε σύντομη που κουβέντα που είχε με τα “μεγάλα κεφάλια” της “Μπάρτσα”. Ο Αρτούρ ποτέ δεν πήρε την ευκαιρία του!

Ο Αρτούρ ποτέ δεν πήρε την ευκαιρία του!

Όταν παίρνεις κάποιον παίκτη πρέπει να τον στηρίζεις με πράξεις και όχι με λόγια. Ο Αρτούρ ήθελε να δείξει πράγματα στην Μπαρτσελόνα, όμως, λίγοι ήταν εκείνοι που τον πίστεψαν και σίγουρα δεν ήταν οι δύο προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε.

Η αλήθεια είναι απλή. Ειδικά όταν εμπλέκονται σε αυτή αριθμοί. Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε ποτέ ο Βραζιλιάνος μέσος δεν υπήρξε μία πραγματική επιλογή. Συνήθως ήταν ένας παίκτης που έμπαινε για λίγο και βρισκόταν πάντα πίσω από τους άλλους πρωταγωνιστές. Μόνο οι Μάλκομ, Αλενιά και Σαμουέλ Ουμτιτί είχαν λιγότερα λεπτά συμμετοχής από εκείνον.

Όσον αφορά τη συνεργασία με τον Κίκε Σετιέν τα δεδομένα δεν είναι καλύτερα. Σε αυτή την περίπτωση ο τωρινός τεχνικός των Καταλανών τον χρησιμοποιεί μόνο στα εντός έδρας ματς!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ