ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Ντάιερ γλεντάει την Άρσεναλ: «Πόσο γούσταρα που την πέταξα εκτός…» (vid)
Κάραγκερ… κράζεις: «Ρεάλ, δεν είσαι η καλύτερη! Είσαι όμως η πιο τυχερή»
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λιλ ΟΣΚ

Νάπολι: Σπρώχνει “κατοστάρα” σε δίδυμο της Λιλ

Μία σημαντική διπλή επένδυση ετοιμάζεται να κάνει η διοίκηση της Νάπολι, κάτι που πιθανώς να σημαίνει πολλά για το μέλλον του Καλιντού Κουλιμπαλί.

Νάπολι: Σπρώχνει “κατοστάρα” σε δίδυμο της Λιλ

Την επόμενη μέρα των “παρτενοπέι” σχεδιάζει ο Τζενάρο Γκατούζο. Μέσω της επιτυχίας του στο Κόπα Ιτάλια και της γενικότερης παρουσίας της ομάδας, ο Ιταλός τεχνικός της Νάπολι έχει κερδίσει το δικαίωμα να ξεκινάει τα πλάνα του με ηρεμία και απόλυτη ελευθερία ενόψει καλοκαιριού.

Στο στόχαστρο λοιπόν βρίσκονται δύο παίκτες της Λιλ, οι οποίοι εντυπωσιάζουν και τη φετινή σεζόν. Ο λόγος για τους Γκάμπριελ Μαγκαλάες και Βίκτορ Όμισεν. Ο πρώτος κοστολογείται στα 30 εκατομμύρια ευρώ και θεωρείται από τον “Ρίνο” ως ο επόμενος ηγέτης της άμυνας. Η περίπτωσή του είναι αρκετά εύκολη, με τον Βραζιλιάνο να ψήνεται από την προοπτική της ιταλικής ομάδας.

Η απόκτηση του συμπαίκτη του όμως θα είναι πιο δύσκολη. Ο Νιγηριανός επιθετικός κοστολογείται στα 70 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που οι “παρτενοπέι” είναι πρόθυμοι να δώσουν. Όμως, το δύσκολο κομμάτι είναι να πειστεί η πλευρά του παίκτη. Ο 22χρονος άσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων της Ευρώπης, με τα 18 γκολ που έχει σε 38 εμφανίσεις. Ο τεχνικός της Νάπολι θα πρέπει λοιπόν να πείσει τον παίκτη και τους εκπροσώπους του πως θα το Σαν Πάολο είναι ο ιδανικός προορισμός γι’ αυτόν. Νάπολι

Θα προλάβει να παίξει μαζί τους ο Κουλιμπαλί;

Τα νέα αυτά είναι σαν μία επιβεβαίωση πως ο Σενεγαλέζος αμυντικός είναι ένα βήμα πριν την έξοδο. Φαίνεται πως και ο ίδιος και η ομάδα του έχουν καταλάβει πως είναι η κατάλληλη στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι τους. Ο Κουλιμπαλί είναι από τους κορυφαίους στόπερ στην Ευρώπη και θέλει να αγωνίζεται σε μία ομάδα από το υψηλότερο ράφι.

Από τη μεριά της η Νάπολι έχει καταλάβει πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να επωφεληθεί από την επένδυσή της. Το 2014 έδωσαν 8 εκατομμύρια για την απόκτησή του και ο παίκτης με τις εμφανίσεις του έχει ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές του. Πλέον, διανύει το 29ο έτος της ηλικίας του και το ερχόμενο καλοκαίρι είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία της ομάδας να τον πουλήσει τόσο ακριβά.

Αυτή τη στιγμή η τιμή πώλησης του υπολογίζεται μεταξύ των 80-100 εκατομμυρίων. Ένα ποσό που μπορεί να καλύψει σε μεγάλο βαθμό το μεταγραφικό μπάτζετ και πιο συγκεκριμένα στους αστέρες της Λιλ. Δύο παίκτες οι οποίοι είναι ικανοί να ηγηθούν της νέας εποχής του συλλόγου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ