ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Συγκίνησε την Ντόρτμουντ με το γράμμα του ο Χακίμι!

Σε μία πολύ ωραία κίνηση προχώρησε ο Ασράφ Χακίμι, λίγο πριν γίνει και τυπικά παίκτης της Ίντερ, γράφοντας ένα γράμμα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Συγκίνησε την Ντόρτμουντ με το γράμμα του ο Χακίμι!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει αρκετά χρόνια να πάρει ένα μεγάλο τίτλο. Κάποιο πρωτάθλημα. Έχει φτάσει κοντά. Πολύ κοντά. Αλλά στο τέλος πάντα κάτι κάνουν λάθος οι Βεστφαλοί και αυτοί που βγαίνουν κερδισμένοι είναι οι Βαυαροί. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα έχουν περάσει αρκετοί παίκτες. Ένας από αυτούς ήταν και ο Ασράφ Χακίμι.

Ο νεαρός μπακ πήγε στο “Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ” ως δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στους “μερένχες” δεν θα έβρισκε χώρο και χρόνο να δείξει αυτό που πραγματικά μπορούσε. Στην ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ όχι απλά έγινε βασικός. Αλλά πήρε τη φανέλα στο σπίτι του.

Ήταν ένας από τους πιο καλούς και σταθερούς ποδοσφαιριστές των Βεστφαλών τα τελευταία δύο χρόνια. Από τη νέα σεζόν θα είναι όμως κάτοικος Μιλάνου. Για χάρη της Ίντερ που έβαλε αρκετά βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να τον αποκτήσει από τη “βασίλισσα”. Μία κίνηση που σίγουρα θα βγάλει κερδισμένες και τις δύο πλευρές. Δεν ξεχνάει ο Χακίμι

Δεν ξεχνάει ο Χακίμι

Σίγουρα τα δύο χρόνια στην Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν ήταν και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα για τον Ασράφ Χακίμι. Παρόλα αυτά αγάπησε τη γερμανική ομάδα. Παράλληλα, οι φίλοι του συλλόγου τον αγάπησαν και εκείνοι. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και ας μην κράτησε τόσο πολύ.

Αυτό που ένιωσαν και οι δύο πλευρές ήταν αγνό και πραγματικό. Κάτι που αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο γράμμα που έγραψε και έστειλε ο νεαρός μπακ λίγο πριν υπογράψει στην Ίντερ, θέλοντας να ευχαριστήσει τους “κιτρινόμαυρους” για όλα όσα του πρόσφεραν και για όλα όσα δεν θα ξεχάσει ποτέ του.

Αναλυτικά το γράμμα του Χακίμι:

“Ήρθε η ώρα να κλείσω ένα πολύ όμορφο κεφάλαιο της ζωής μου. Έπειτα από δύο πανέμορφα χρόνια είμαι έτοιμος να φύγω από το κλαμπ που μου πρόσφερε μεγάλες χαρές. Από την πρώτη στιγμή, η φροντίδα και η προσοχή που μου έδειξε η ομάδα και η πόλη ήταν εκπληκτικά. Ξέρω ότι έκανα πολύ καλή επιλογή να παίξω στην Ντόρτμουντ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και όλο το προσωπικό που με αγάπησαν και με εμπιστεύθηκαν. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους οπαδούς που μας στήριζαν σε κάθε παιχνίδι. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το Κίτρινο Τείχος”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ