ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγγλία

Χαρτ: Δεν έχω αυταπάτες, χρειάζομαι κάποιον να με πιστέψει

Τα πράγματα δεν βαίνουν καλά για τον Τζο Χαρτ, αλλά ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος.

Χαρτ: Δεν έχω αυταπάτες, χρειάζομαι κάποιον να με πιστέψει

Μετά από 17 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, ο Τζο Χαρτ έμεινε για πρώτη φορά χωρίς συμβόλαιο από κάποια ομάδα. Το πρόσφατο παρελθόν ήταν ιδιαίτερα σκληρό για τον Άγγλο τερματοφύλακα, ο οποίος είδε την καριέρα του να παίρνει την κατιούσα.

Περιμένει την ευκαιρία του ο Χαρτ

Αποδεσμευμένος πλέον από τη Μπέρνλι και την τελευταία του συμμετοχή στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Χαρτ ψάχνει την επόμενη ομάδα του. Παρά το πως εξελίχθηκαν τα πράγματα για αυτόν από το 2016 και έπειτα, ο Άγγλος παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον του. «Το ότι δεν έχω αγωνιστεί στην Πρέμιερ εδώ και 18 μήνες δεν θα με διαλύσει» είπε στο BBC o άλλοτε τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι. «Θυμάμαι ποιος είμαι, θυμάμαι να παίζω στη Sunday League για να με προσέξει η Σριούσμπερι».

Στη συνέχεια, ο Χαρτ τόνισε πως είναι νέος ακόμα και δυνατός ψυχικά, ενώ έκανε και τον αυτοσαρκασμό του: «Είμαι μόλις 33. Αρκετά νέος για τερματοφύλακας και ακόμη νεότερος ψυχικά για κάποιον που θα κάτσει σε ένα τέρμα για να του πετάνε μπάλες. Πρέπει να είσαι ανοικτός στην κριτική, αλλά και να ζυγίζεις το τι έχεις κάνει λάθος και τι σωστό. Δεν χρειάζεται πανικός. Ωστόσο δεν έχω αυταπάτες. Δεν περιμένω τη Ρεάλ Μαδρίτης να πουλήσει τον Κουρτουά και να με καλέσει. Απλά χρειάζομαι κάποιον να με πιστέψει ξανά και εγώ θα ανταποδώσω την πίστη τους».

Συνολικά στην καριέρα του ο Χαρτ αγωνίστηκε σε 538 αναμετρήσεις, οι 358 από τις οποίες ήταν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι. Με τους «πολίτες» πανηγύρισε 2 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο, ενώ υπήρξε 75 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ