ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άρσεναλ: Εντολή Αρτέτα για μεταγραφή 50 εκατ. ευρώ από… Γαλλία
LIVE: Η κλήρωση των ομίλων του Μουντιάλ 2026 (vid)
Υπόθεση Μανδά: Οι δύο ομάδες-φαβορί για την απόκτηση του
Μπαρτσελόνα: Ο Φλικ απάντησε στους γκρινιάρηδες του… ρόστερ
Ρεάλ Μαδρίτης: Τέλος η γκρίνια – Έδωσαν τα χέρια Βινίσιους και Αλόνσο
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερν Μονάχου

Έφτασε στο Μόναχο ο Σανέ και υπογράφει! (vid)

Ο Λερόι Σανέ έφτασε στο Μόναχο για να τελειώσει τη μεταγραφή του από τη Μάντσεστερ Σίτι στην Μπάγερν. Κάτι που θα γίνει τις επόμενες ώρες.

Έφτασε στο Μόναχο ο Σανέ και υπογράφει! (vid)

Οι λεπτομέρειες έχουν μείνει, ώστε ο Λερόι Σανέ να υπογράψει στην Μπάγερν. Ο νεαρός εξτρέμ έκανε το ταξίδι για το Μόναχο. Εκεί τον βρήκαν τα γερμανικά ΜΜΕ, όπου και τον περίμεναν αρκετές ώρες μέχρι εκείνο να φτάσει εκεί.

Οι Γερμανοί τα έχουν βρει σε όλα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Το μόνο που απομένει, ώστε να ολοκληρωθεί το μεγάλο είναι deal είναι ο πρώην παίκτης των “πολιτών” να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αυτό θα έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2024 και θα του αποφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Μία σπουδαία κίνηση για Σανέ και Μπάγερν!

Μία σπουδαία κίνηση για Σανέ και Μπάγερν!

Ο Λερόι Σανέ είναι από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του. Από εκείνους που θα ήθελε κάθε μεγάλη ομάδα στο ρόστερ της. Η Μάντσεστερ Σίτι προσπάθησε να τον κρατήσει στις τάξεις της. Μία, δύο, τρεις προτάσεις του έκανε. Όμως εις μάτην. Αυτός είχε πάρει ήδη την απόφασή του.

Η Μπάγερν Μονάχου από την άλλη ήθελε κάποιον με τα δικά του χαρακτηριστικά. Να είναι… σφεντόνα με ή χωρίς την μπάλα στα πόδια. Να βάζει γκολ, να βγάζει ασίστ. Μόνο έτσι θα καλυπτόταν, κάπως, το κενό που άφησαν ένα χρόνο νωρίτερα στα “φτερά” οι Άριεν Ρόμπεν και Φρανκ Ριμπερί.

Ο Γερμανός εξτρέμ άλλο που δεν ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του. Ειδικά από τη στιγμή που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι εκείνο του… κομπάρσου. Όπως τότε που φορούσε τη φανέλα της Σάλκε. Έτσι, λοιπόν οι δύο πλευρές δεν άργησαν να τα βρουν και να δώσουν τα χέρια. Πλέον το μόνο που απομένει είναι το τυπικό της όλης διαδικασίας. Κάτι που θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

To ερώτημα είναι άλλο. Αν θα σταματήσουν εδώ οι πρωταθλητές Γερμανίας. Η απάντηση μέσα στο… καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ