ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Επιτέλους, η Άρσεναλ κελαηδάει ευχάριστα! (vid)

Μία Άρσεναλ με σαφές πλάνο και αποφασιστικότητα παρουσιάστηκε στο Έμιρεϊτς κόντρα στη Νόριτς και πήρε μία νίκη με πειστική εμφάνιση.

Επιτέλους, η Άρσεναλ κελαηδάει ευχάριστα! (vid)

Μία ακόμη νίκη πήρε η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, η οποία παρουσιάζεται ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. Αυτή τη φορά η Άρσεναλ υπέταξε με 4-0 τη Νόριτς στο Έμιρεϊτς.

Ασφαλώς και τα “καναρίνια” δεν είναι κάποιο μεγαθήριο. Όμως, οι “κανονιέρηδες” έχουν δείξει πως όταν… δεν θέλουν να παίξουν, μπορούν να χάσουν από τον καθένα. Σήμερα οι Λονδρέζοι έδειξαν ορεξάτοι, έπαιξαν ωραία μπάλα και το έργο του Ισπανού τεχνικού αρχίζει να φαίνεται

Το καμπανάκι που ξύπνησε τους γηπεδούχους

Ο Θεμπάγιος είχε κέφια και ήταν ο κύριος λόγος που η ομάδα του είχε την κατοχή και πατούσε περιοχή με καλές προϋποθέσεις. Όμως, η Νόριτς έφθασε πρώτη πολύ κοντά στο γκολ. Στο 20ο λεπτό ο Γκόντφρεϊ προωθήθηκε και εξαπέλυσε έναν κεραυνό, ο οποίος βρήκε στο δοκάρι του Μαρτίνες κι έφυγε έξω. Άρσεναλ

Στο 31ο λεπτό, ο Ομπαμεγιάνγκ ήταν εκείνος που τελικά άνοιξε το σκορ, με την ευγενική χορηγία του Τιμ Κρουλ. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας πίεσε κι έκλεψε τη μπάλα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα ο οποίος προσπάθησε να τον ντριπλάρει. Σε κενή εστία λοιπόν ο Όμπα δεν λάθεψε και έγραψε το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα μάλιστα πήρε και το ρόλο του δημιουργού. Ο Γκαμπονέζος βρήκε τον επερχόμενο Τσάκα στην περιοχή της Νοριτς ο οποίος με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι πάντως είχαν την ευκαιρία να μειώσουν λίγο πριν την ανάπαυλα. Ο Μαρτίνες όμως “έβγαλε” θεαματικά το φάουλ του ΜακΚλιν και κράτησε το καθαρό σκορ για την ομάδα του.

Κατέβασε ταχύτητα στο δεύτερο μέρος

Δεν μπήκαν με την ίδια ορμή στην επίθεση οι παίκτες του Αρτέτα στο δεύτερο μέρος. Άρχικα, έδειξε να στηρίζεται περισσότερο στις αντεπιθέσεις ώστε να βρει τη Νόριτς εκτεθειμένη.

Τελικά το τρίτο γκολ το βρήκε από μία ακόμη γκάφα της φιλοξενούμενης ομάδας. Ο Ντριμιτς έκανε την παράλληλη πάσα στην άμυνα, βγάζοντας… “μάτι” τον Ομπαμεγινάνγκ απέναντι από τον Κρουλ. Ο επιθετικός της Άρσεναλ δεν φάνηκε αγενής και είπε ευχαριστώ πολύ για το δώρο, κάνοντας το 3-0. Το τελικό σκορ έγραψε ο Σοάρες με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή. Αυτό ήταν και το πρώτο του γκολ, στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα.

Μία νίκη που την στέλνει προσωρινά στην έβδομη θέση και τους 46 βαθμούς. Προσπερνάει με αυτό τον τρόπο Μπέρνλι, Τότεναμ, Σέφιλντ, με τις δύο τελευταίες να παίζουν μεταξύ τους αύριο. Από την άλλη φαίνεται πως δυσκολεύει η υπόθεση παραμονή για τα “καναρίνια” καθώς έμειναν με 21 βαθμούς στον πάτο της βαθμολογίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ