ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ισοπαλία με μεγάλο χαμένο και νικητή (vid)

Η εντός έδρας ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης με 2-2 έβγαλε ξεκάθαρα χαμένους τους Καταλανούς στη μάχη για τον τίτλο.

Ισοπαλία με μεγάλο χαμένο και νικητή (vid)

Στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής η Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Καμπ Νου. Η Μπαρτσελόνα για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα απώλεσε διπλό προβάδισμα που είχε, με αποτέλεσμα η τελική ισοπαλία με 2-2 να τη βγάζει χαμένη στη μάχη για τον τίτλο. Συγκεκριμένα, αν και μείωσε τη διαφορά στον 1 βαθμό από τη Ρεάλ, η “βασίλισσα” μετράει έναν αγώνα λιγότερο. Η ομάδα του Σιμεόν από την άλλη πλευρά ήταν η κερδισμένη, καθώς παρέμεινε στην τρίτη θέση, 2 βαθμούς μπροστά από την τέταρτη Σεβίλλη.

Η Ατλετικο ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με απευθείας χτύπημα φάουλ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η Μπαρτσελόνα στην πρώτη φάση που πίεσε ψηλά έκλεψε τη μπάλα με τον Ράκιτιτς, ο οποίος σούταρε αλλά ο Όμπλακ απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Οι Καταλανοί ευτύχησαν να προηγηθούν στο 11ο λεπτό με τυχερό τρόπο. Ειδικότερα, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντιέγκο Κόστα με τακουνάκι στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ωστόσο, η Ατλέτικο επιχείρησε να απαντήσει γρήγορα με τον Καράσκο να κερδίσει πέναλτι από τον Βιντάλ, αφού είχε νικήσει στην ταχύτητα τον Πικέ. Ο Κόστα εκτέλεσε το πέναλτι αλλά ο Τερ Στέγκεν το απέκρουσε. Ο διαιτητής, όμως, ζήτησε την επανεκτέλεσή του, επειδή ο Γερμανός κίπερ κινήθηκε εκτός γραμμής πριν σουτάρει από τη βούλα ο Κόστα. Αυτήν τη φορά ανέλαβε ο Σαούλ, ο οποίος με ψυχραιμία ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Λιονέλ Μέσι θέλησε να βάλει ξανά την ομάδα του μπροστά στο 22΄. Το φαλτσαριστό του σουτ, όμως, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Μπαρτελόνα από το 25ο λεπτό και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ωστόσο, οι Καταλανοί ήταν φτωχοί σε δημιουργία περιμένοντας τα πάντα από τον Μέσι. Οι “μπλαουγκράνα” παίζαν κατά κόρον από τη μεριά του Σεμέδο.

Έτσι στο 42΄ κέρδισαν φαουλ από εκείνη τη μεριά. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μέσι. Ο Όμπλακ ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε σε κόρνερ, αφού η μπάλα βρήκε στο τοίχος του.

Τα πέναλτι έκαναν τη διαφορά

Με την έναρξη της επανάληψης, η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι μετά από ανόητο μαρκάρισμα του Φελίπε στον Σεμέδο. Ο Λιονέλ Μέσι πήρε φόρα και σημείωσε το 2-1 και το 22ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

H Ατλέτικο θέλησε να απαντήσει στο 55ο λεπτό αλλά η κεφαλιά του Κόστα από τη σέντρα του Άριας πέρασε λίγο άουτ.

Οι “ροχιμπλάνκος” σε μία περίεργη τροπή του παιχνιδιού κέρδισαν δεύτερο πέναλτι. Το τρίτο συνολικά στον αγώνα. Ο Σεμέδο αυτή φορά ανέτρεψε τον Καράσκο, με την απόφαση πάντως να μοιάζει αυστηρή. Ο Σαούλ ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2.

Οι γηπεδούχοι αν και ανάλαβαν ξανά τα ηνία του αγώνα δεν ήταν ουσιαστικοί. Στο 70΄απείλησαν με ωραίο συνδυασμό Σεμέδο – Βιντάλ αλλά το σουτ του τελευταίου βγήκε λίγο άουτ.

Ο χρόνος περνούσε αλλά η ομάδα του Σετιέν αδυνατούσε έστω και να δημιουργήσει κάποια καλή ευκαιρία. Έτσι, έμεινε μέχρι τέλους αυτή η ισοπαλία που ίσως αποτελέσει το τελευταίο παιχνίδι του Σετιέν στον πάγκο του συλλόγου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ