Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λεβαντόφσκι: Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Home Page

Λεβαντόφσκι: Δεν μετάνιωσα που δεν πήγα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον που είχε εκφράσει η Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του και ξεκαθάρισε το τοπίο.

01.07.2020 | 21:35

Διόλου μετανιωμένος δεν παρουσιάστηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για την απόφασή του να αρνηθεί την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο στράικερ της Μπάγερν Μονάχου είχε αποτελέσει στόχο πολλών κολοσσών, μεταξύ των οποίων και η «βασίλισσα».

Ο ίδιος, ωστόσο, δεν φάνηκε να πείστηκε και προτίμησε να παραμείνει στο Μόναχο και τη Μπάγερν. Την ομάδα που τον πίστεψε, τον πήρε από τη Ντόρτμουντ και τον ανέβασε επίπεδο. Φυσικά, αν μη τι άλλο και εκείνος την πήγε ένα βήμα παρακάτω.

Το «ευχαριστώ» του λοιπόν στην ομάδα ήταν να ρίξει… άκυρο στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τον ήθελε διακαώς. Η αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο είχε προκαλέσει πρόβλημα στην απόδοσή της και ο «Λέβα» ήταν ότι πρέπει για να προσφέρει τα «αγνοούμενα» γκολ.

Ο πιστός στρατιώτης, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Να σου λέει η «βασίλισσα» της Ευρώπης να γίνεις πρώτο της βιολί και να αρνείσαι; Κι όμως. Ο Λεβαντόφσκι είπε «όχι». Ευκαιρία once in a lifetime αλλά δεν δελεάστηκε. Κολακεύτηκε αλλά δεν δελεάστηκε.

Όπως είχε παραδεχθεί και ο ίδιος «υπήρχαν πολλές φήμες εκείνη την περίοδο. Η Ρεάλ είναι σπουδαίος σύλλογος και το σκέφτηκα. Έμεινα στη Μπάγερν και δεν το μετανιώνω».

«Είμαστε οικογένεια και αυτό μου διέλυσε κάθε αμφιβολία. Είμαι πραγματικά χαρούμενος στο Μόναχο. Είμαι 100% παίκτης της Μπάγερν και ξέρω πόσο πιστεύει ο σύλλογος σε εμένα».

Είχε άδικο; Όχι. Στη Μπάγερν μετατράπηκε σε έναν από τους κορυφαίους -αν όχι τον κορυφαίο- στράικερ των τελευταίων ετών. Σε όλη την Ευρώπη, όχι μόνο στη Γερμανία. Τα γκολ έρχονταν με το… τσουβάλι. Ο Λέβα μεγάλωνε και ωρίμαζε σαν το κρασί. Και τα παστέλια… παστέλια. Σταθερά να «φορτώνει» τα αντίπαλα δίχτυα.

Φυσικά θα μπορούσε να το «εκτοξεύσει» με τη μεταγραφή στη Ρεάλ αλλά δεν το έκανε. Λάθος; Σωστό; Εκείνος ξέρει καλύτερα. Ο χρόνος έδειξε πάντως πως η παραμονή του στη Μπάγερν τον διατήρησε στην κορυφή. Αν έπαιρνε το αεροπλάνο για τη Μαδρίτη, ποιος ξέρει;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version