ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Επίσημο: Στο οπλοστάσιο της Μπάγερν ο Λερόι Σανέ (pics)

Ο Λερόι Σανέ ανήκει με κάθε επισημότητα στο δυναμικό της Μπάγερν Μονάχου. Ο Γερμανός εξτρέμ πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με επιτυχία.

Επίσημο: Στο οπλοστάσιο της Μπάγερν ο Λερόι Σανέ (pics)

Αίσιο τέλος στο Μόναχο με τον Λερόι Σανέ να ανήκει και με τη βούλα στην οικογένεια της Μπάγερν Μονάχου. Ο ταλαντούχος επιθετικός πέρασε με επιτυχία τα απαραίτητα ιατρικά τεστ που του έγιναν από το τιμ του γερμανικού συλλόγου. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία της Μπάγερν επισφραγίζοντας εκεί την συμφωνία.

Η μετακίνηση που όλοι ανέμεναν είναι πλέον γεγονός. Ο 24χρονος επιθετικός άφησε οριστικά την Μάντσεστερ Σίτι επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη. Η Μπάγερν Μονάχου είναι η ομάδα που έδειξε από τη πρώτη στιγμή πόσο τον ήθελε και εν τέλει τον έκανε δικό της. Ο Σανέ υπογράφει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου

Ο Γερμανός άσσος χθες βράδυ άφησε το Μάντσεστερ με προορισμό το Μόναχο. Σήμερα όπως φάνηκε ήταν η μεγάλη ημέρα για εκείνον ανοίγοντας το νέο κεφάλαιο της καριέρας του. Ο Σανέ αφού πέρασε με επιτυχία τα απαραίτητα ιατρικά τεστ προχώρησε στο τυπικό της διαδικασίας. Ο Γερμανός ανακοινώθηκε από την Μπάγερν Μονάχου υπογράφοντας 5ετες συμβόλαιο συνεργασίας με τον βαυαρικό σύλλογο.

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1278760918600515586

Η μεγάλη κίνηση της Μπάγερν με Σανέ

Δεδομένα αυτή η μεταγραφή ήταν μια υπόθεση που η Μπάγερν Μονάχου κυνηγούσε εδώ και πολύ καιρό. Ο Σανέ εμφανιζόταν όλο αυτό το διάστημα ανοιχτός στο ενδεχόμενο αποχώρησης του από την Μάντσεστερ Σίτι. Εκεί ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έδινε την απαραίτητη – όπως φάνηκε – σημασία στο ταλέντο του. Ο Γερμανός άσσος το τελευταίο διάστημα είχε περιοριστεί αρκετά με τον Μπερνάρντο Σίλβα να κερδίζει τη θέση του στο βασικό σχήμα.

Σήμερα, ο Λερόι Σανέ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, το οποίο φιλοδοξεί να τον εκτοξεύσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οι στόχοι του νεαρού είναι υψηλοί όπως οι προσδοκίες των ανθρώπων της Μπάγερν. Οι Βαυαροί περιμένουν πολλά από τον παίκτη. Ο Σανέ παρουσιάζεται ως το μέλλον του συλλόγου και ο παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Στόχος δεν είναι άλλος από την κορυφή της Ευρώπης. Κάτι που επιθυμεί διακαώς και ο ίδιος ο 24χρονος.

Σίγουρα θα έχει το χρόνο. Μιας και θα είναι βασικός, να δείξει και στους Βαυαρούς την αξία του. Μεγάλη μεταγραφή για την Μπάγερν. Για πολλούς λόγους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ