ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

O Στέρλινγκ φέρνει τον αντικαταστάτη του Σανέ (vid)

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Λερόι Σανέ επιβάλλει στους «Πολίτες» να αναζητήσουν φρέσκο... αίμα για τα φτερά της επίθεσης.

O Στέρλινγκ φέρνει τον αντικαταστάτη του Σανέ (vid)

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Λερόι Σανέ δημιουργεί κενό στο μεσοεπιθετικό κομμάτι για την Μάντσεστερ Σίτι. Ο προπονητής των «Πολιτών», Πεπ Γκουαρντιόλα είναι σαφές πως θα αναζητήσει άμεσα την αντικατάσταση του Γερμανού. Ήδη τα ονόματα δίνουν και παίρνουν, με μία περίπτωση να αποκτά απότομα το προβάδισμα.

Ο εκλεκτός έρχεται από τη Γερμανία. Ο λόγος για τον επιθετικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Λέον Μπέιλι. Ο Τζαμαικανός ακραίος επιθετικός φιγουράρει εσχάτως ψηλά στη λίστα των «Πολιτών». Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο νεαρός αποκτά προβάδισμα λόγω της εξαιρετικής σχέσης που έχει με τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο Άγγλος επιθετικός όπως τονίζεται είναι ο άνθρωπος – κλειδί που μπορεί να φέρει το happy end στο Μάντσεστερ.

Ο Λέον Μπέιλι στα 22 του έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το πηγαίο ταλέντο του. Στις «Ασπιρίνες» ο Τζαμαικανός χρόνο με τον χρόνο ανεβαίνει επίπεδο. Φέτος αναμφίβολα ολοκλήρωσε τη σεζόν με τα καλύτερα δυνατά νούμερα συνεισφέροντας τα μέγιστα στην ομάδα του. Στη Γερμανία τα ρεπορτάζ τον θέλουν να βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, μεταξύ αυτών και της Μάντσεστερ Σίτι. Σανέ φεύγει Μπέιλι έρχεται

Σανέ φεύγει… Μπέιλι έρχεται

Με τον Λερόι Σανέ να πλησιάζει όλο και περισσότερο στην πατρίδα του και την Μπάγερν Μονάχου οι πιθανότητες να τον δούμε στο Έτιχαντ πληθαίνουν. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχει θετική άποψη για τον Τζαμαικανό, με τους «Πολίτες» να ξεκινούν άμεσα επαφές για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Εκτός της Σίτι, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπέιλι έχουν φανερώσει οι Έβερτον, Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Προς το παρόν οι «Πολίτες» έχουν τον πρώτο λόγο, μιας και ο 22χρονος επιθετικός διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Ραχίμ Στέρλινγκ. Η υπόθεση ωστόσο δείχνει να τραβάει, μιας και ο παίκτης έχει ακόμη επαγγελματικές υποχρεώσεις με την Μπάγερ.

Οι «Ασπιρίνες» το Σάββατο δίνουν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν αγωνιζόμενοι με την πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου στον τελικό του κυπέλλου. Το συμβόλαιο του Μπέιλι με την Λεβερκούζεν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Οι Γερμανοί είναι σαφές πως αν τον αποχωριστούν θα το πράξουν μονάχα έρθει στα γραφεία τους πρόταση μεγαλύτερη των 40 εκατομμυρίων ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=DuQzYDkiAMY

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ