ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τα στατιστικά που “καίνε” τον Λάμπαρντ

Θετικό μοιάζει να είναι το πρόσημο της Τσέλσι για τη φετινή σεζόν, αλλά όπως παραδέχθηκε και ο Φρανκ Λάμπαρντ επιβάλλεται βελτίωση.

Τα στατιστικά που “καίνε” τον Λάμπαρντ

Μία ηχηρή σφαλιάρα που επαναφέρει τους “μπλε” στην πραγματικότητα ήταν η ήττα από τη Γουέστ Χαμ. Ο Λάμπαρντ είδα την ομάδα του να χάνει από μία ομάδα που μάχεται για την παραμονή και όπως παραδέχθηκε ήταν ένα “reality check”.

Οι μεταγραφικές επιτυχίες του συλλόγου έχουν φέρει ευφορία στις τάξεις του. Ήδη οι οπαδοί των Λονδρέζων ανυπομονούν για την επόμενη σεζόν. Η αισιοδοξία είναι τόσο μεγάλη ώστε να γίνεται λόγος και για διεκδίκηση του τίτλου απέναντι στα μεγαθήρια Λίβερπουλ και Σίτι. Λάμπαρντ

Τα στατιστικά μιλάνε για οπισθοδρόμηση των “μπλε”

“Είναι ένα σημάδι για το πού βρισκόμαστε”, ήταν το σχόλιο του τεχνικού της ομάδας. Μία ατάκα που σκοπό έχει να επαναφέρει άπαντες στη… φετινή σεζόν. Οι Βέρνερ και Ζιγιές δεν μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα ακόμα, ενώ και οι υπόλοιποι μεταγραφικοί στόχοι της είναι ακόμα… στόχοι.

Ο Λάμπαρντ ξέρει λοιπόν πως έχει ακόμα να δώσει αρκετές μάχες έως το τέλος της χρονιάς ώστε να είναι επιτυχημένη. Άλλωστε, μιλώντας καθαρά με αριθμούς, είναι ακόμα πίσω σε σχέση με τους προκατόχους του. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, τα νούμερα δείχνουν πως η Τσέλσι έχει αρκετά θέματα σε σχέση με τα περασμένα χρόνια.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Η ομάδα έχει δύο βαθμούς λιγότερους σε σχέση με τη σεζόν 2011-12, όταν και τερμάτισε έκτη. Ασφαλώς, στο τέλος της κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά φέτος δεν υπάρχει αυτή η ελπίδα. Παράλληλα όμως  βρίσκεται στο -9 συγκριτικά με την περσινή χρονιά του Σάρι, η οποία στο σύνολό της θεωρήθηκε αποτυχημένη.

Εκτός αυτού όμως έχει τον ίδιο αριθμό ηττών με τη σεζόν2015-16. Πού τερμάτισε τότε η Τσέλσι; Στη δέκατη θέση (!!). Τέλος και η αμυντική λειτουργία της δεν τα πηγαίνει καλά. Το παθητικό της είναι το δεύτερο χειρότερο που έχει στα χρονικά της Πρέμιερ Λιγκ. Μόνο το 1996-97 είχε δεχθεί περισσότερα γκολ.

Σίγουρα, τα στατιστικά αυτά δεν λένε όλη την αλήθεια. Ο Λάμπαρντ πήρε ένα ρόστερ χωρίς μεταγραφές, από το οποίο αποχώρησε και το μεγάλο του αστέρι, ο Έντεν Αζάρ. Όντας ακόμα άπειρος, κατάφερε να επαναφέρει την αισιοδοξία στις τάξεις του συλλόγου.

Όμως, σίγουρα τα νούμερα αυτά θα πρέπει να τον προβληματίσουν. Προφανώς και ο ίδιος τα ξέρει. Γι’ αυτό λοιπόν και η πρόσφατη ήττα από τη Γουέστ Χαμ θα χρησιμοποιηθεί και ως καμπανάκι προς τους παίκτες του, καθώς οι μεταγραφές από μόνες τους δεν θα φέρουν την Άνοιξη στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ