ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Πήρε φόρα η Ίντερ! Πάει και για Βιντάλ!

Ό,τι περνάει από το χέρι της, ώστε να αποκτήσει τον Αρτούρο Βιντάλ από την Μπαρτσελόνα θα κάνει μέσα στις επόμενες ημέρες η Ίντερ.

Πήρε φόρα η Ίντερ! Πάει και για Βιντάλ!

Η χρονιά δεν έχει κλείσει για την Ίντερ. Όπως και για καμία άλλη ομάδα της Σέριε Α. Όμως, οι “νερατζούρι” κάνουν από ήδη σχέδια που θα τους φέρουν ακόμη πιο ψηλά την επόμενη σεζόν. Άλλωστε και αυτή δεν πήγε άσχημα. Το αντίθετο θα μπορούσε να πει κάποιος.

Παρόλα αυτά οι Μιλανέζοι θέλουν το κάτι παραπάνω. Θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα και να επιστρέψουν στην κορυφή της Ιταλίας. Βέβαια, για να εκθρονίσει κανείς τη Γιουβέντους μόνο εύκολο ή απλό δεν είναι. Όμως, στην Ίντερ δείχνουν να το πιστεύουν πολύ.

Ειδικά με τη μεταγραφή του Ασράφ Χακίμι. Μία κίνηση που δείχνει στην πράξη τις… υψηλές βλέψεις των ανθρώπων της Ίντερ. Αλλά εκείνοι δεν πρόκειται να μείνουν εκεί. Επόμενος στόχος τους είναι ο Αρτούρο Βιντάλ, όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ. Έλειπε ένα χαφ σαν τον Βιντάλ στην Ίντερ!

Έλειπε ένα χαφ σαν τον Βιντάλ στην Ίντερ!

Το έμψυχο δυναμικό της Ίντερ έχει βελτιωθεί κατά πολύ σε σχέση με πέρυσι τέτοια εποχή. Γι’ αυτό πολύ μεγάλο μερίδιο… ευθύνης φέρει ο προπονητής της. Ο Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός τεχνικός δεν θέλει να εμπιστευτεί ποδοσφαιριστές που δεν ξέρει.

Η επιθυμία του είναι να δουλέψει, όσο το δυνατόν περισσότερο, με ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι… κουμάσι είναι. Με ποδοσφαιριστές που ξέρουν τα στραβά και τα καλά του. Ένας από αυτούς που έχει μπει πολύ ψηλά στη λίστα της ιταλικής ομάδας είναι ο Αρτούτο Βιντάλ.

Σύμφωνα με την “Tuttosport” ο Χιλιανός μέσος είναι ανοιχτός σε μία μεταγραφή στους “νερατζούρι”. Ειδικά αυτή την εποχή, όπου η Μπαρτσελόνα περνάει δύσκολο φεγγάρι. Μία κατάσταση που έχει επηρεάσει και τον Χιλιανό παίκτη που “ψάχνεται”. Παράλληλα, δεν πρέπει να ξεχνάμε και κάτι άλλο.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει συνεργαστεί με τον Κόντε στη Γιουβέντους. Οι δύο άντρες γνωρίζονται πολύ καλά. Η τότε συνεργασία τους μόνο άσχημα δεν είχε πάει. Για να δούμε αν πρόκειται να συναντηθούν και πάλι στη Σέριε Α, απλά αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ίντερ και όχι της “Μεγάλης Κυρίας”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ