ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

“Χρυσώνει” Τόμας Παρτέι η Άρσεναλ!

Ο Μίκελ Αρτέτα έχει ζητήσει την απόκτηση του Τόμας Παρτέι και η διοίκηση της Άρσεναλ φαίνεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον φέρει στο Λονδίνο.

“Χρυσώνει” Τόμας Παρτέι η Άρσεναλ!

Αποφασισμένος να ενισχύσει τον άξονα του είναι ο τεχνικός των “κανονιέρηδων“. Η Άρσεναλ έχει προβλήματα σε θέσεις που αφορούν την μεσοαμυντική της λειτουργία και η λύση που έχει προτείνει ο Αρτέτα είναι ο Τόμας Παρτέι.

Μετά λοιπόν και τα νέα που έχουν βγει στη δημοσιότητα και αφορούν την ενίσχυση στα στόπερ, οι Λονδρέζοι δεν σταματούν εκεί. Η προσοχή τους έχει στραφεί και στη θέση του κόφτη, ένας ρόλος που δείχνει να έχει… καταργηθεί στην Άρσεναλ. Τόμας Παρτέι

Η αγγλική ομάδα προτείνει γενναία αύξηση στον Γκανέζο

Η αλήθεια είναι πως το εν λόγω σήριαλ είναι γνωστό εδώ και μήνες. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και σε Αγγλία και σε Ισπανία, η Άρσεναλ θέλει να κάνει δικό της τον Τόμας Παρτέι. Είναι ψηλά στη λίστα της και μάλιστα φαίνεται πως και ο ίδιος ο παίκτης της Ατλέτικο βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Έμιρεϊτς.

Αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι το πλέον πιθανό σενάριο. Οι “κανονιέρηδες” δεδομένα είναι το φαβορί για την απόκτησή του. Όμως, μόνο “τελειωμένη” δεν είναι η μεταγραφή. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που έχουν εκφράσει με ιδιαίτερη θέρμη το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη. Η ποιότητά του σε συνδυασμό με την προσιτή του ρήτρα δεν γίνεται να περάσουν απαρατήρητα.

Τελευταία ομάδα που μπαίνει στο κόλπο της απόκτησής του η Νάπολι. Ο Γκατούζο σχεδιάζει τα πλάνα του για την επόμενη μέρα του συλλόγου και ο Τόμας Παρτέι είναι ένας παίκτης που του αρέσει. Από την άλλη, η Ατλέτικο Μαδρίτης κοιτάζει τον Μίλικ των “παρτενοπέι”. Οπότε μία ενδεχόμενη ανταλλαγή θα βόλευε και τους δύο. Μία πιθανότητα που φαίνεται να υπάρχει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών.

Μία εξέλιξη που δείχνει να αγχώνει ιδιαίτερα την Άρσεναλ. Ο Αρτέτα “καίγεται” για την απόκτηση του παίκτη και θέλει να εξασφαλίσει το “ναι” του ίδιου. Για τον λόγο αυτό φαίνεται να του έχει προτείνει τριπλασιασμό των αποδοχών που λαμβάνει αυτή τη στιγμή στους “ροχιμπλάνκος”. Σίγουρα μία κίνηση που δείχνει τις προθέσεις του Ισπανού τεχνικού για τον Γκανέζο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ