Μπαρτσελόνα

Ροσέλ: “Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Μέσι”

Απώλειες σε όλα τα επίπεδα θα υπάρξουν στη Μπαρτσελόνα εάν τελικά φύγει ο Λιονέλ Μέσι, όπως προειδοποίησε σε δηλώσεις του ο Σάντρο Ροσέλ.

Τα πάντα στον πλανήτη Μπαρτσελόνα στρέφονται γύρω από τον Λιονέλ Μέσι. Με τις φήμες που κυκλοφόρησαν για την αποχώρησή του λογικό είναι να γίνεται πολύς ντόρος γύρω από το ποια θα είναι η τελική του απόφαση, με τον Σάντρο Ροσέλ να σχολιάζει κι αυτός την πρόσφατη επικαιρότητα. Ροσέλ

“Δεν υπάρχει παίκτης που μπορεί να αντικαταστήσει τον Μέσι”

Σίγουρα ο 56χρονος είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τον σύλλογο από μέσα. Υπήρξε και πρόεδρος της Μπαρτσελόνα από το 2010 έως το 2014, σε μία περίοδο μάλιστα που η ομάδα γνώρισε αρκετές επιτυχίες. Η άποψη λοιπόν του Σάντρο Ροσέλ είναι αρκετά κατατοπιστική.

Μιλώντας στα ισπανικά Μέσα ενημέρωσης, ο πρώην ισχυρός άνδρας των Καταλανών τόνισε πόσο σημαντικός είναι ο Μέσι τόσο για την αγωνιστική, όσο και την εξωαγωνιστική ευημερία τους. Τόσο ζωτικής σημασίας είναι η παρουσία του που όπως παραδέχθηκε δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει κανείς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στις δηλώσεις του ο Ροσέλ επί του θέματος:

“Εάν φύγει ο Μέσι από τη Μπαρτσελόνα, τότε θα είναι πολύ περίπλοκα τα πράγματα για το σύλλογο. Όλα θα πρέπει να αλλάξουν όσον αφορά τον σχηματισμό και τον τρόπο παιχνιδιού στο γήπεδο. Όμως, θα υπάρξουν επιπτώσεις και στο πως λειτουργεί η ομάδα στο παρασκήνιο και οι προοπτικές της στην αγορά. Ελπίζω να παραμείνει ο Μέσι για πολλά χρόνια ακόμα, γιατί δεν υπάρχει αντικαταστάτης γι’ αυτόν. Δεν υπάρχει άλλος παίκτης στον κόσμο σαν κι αυτόν”.

Παράλληλα, ο πρώην πρόεδρος της ομάδας ρωτήθηκε και για τις ερχόμενες προεδρικές εκλογές της Μπαρτσελόνα. Πιο συγκεκριμένα, η ερώτηση που του έγινε αφορούσε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ο Μέσι από κάποιον υποψήφιο πρόεδρο ώστε να κερδίσει ψήφους. Η απάντησή του όμως ήταν ξεκάθαρη: ” Δεν θα το επέτρεπε ο ίδιος να χρησιμοποιηθεί το όνομά του με αυτόν τον τρόπο. Είναι πολύ έξυπνος για να αφήσει τον εαυτό του να γίνει μέλος μίας προεκλογικής καμπάνιας”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ