ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σαρωτική η Γιουνάιτεντ, τιμώρησε τη Μπόρνμουθ! (vid)

Την ξέφρενη πορεία της συνεχίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Φιλοδώρησε με πέντε γκολ τη Μπόρνμουθ, η οποία τόλμησε... να προηγηθεί.

Σαρωτική η Γιουνάιτεντ, τιμώρησε τη Μπόρνμουθ! (vid)

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται η ομάδα του Σόλσκιερ και τίποτα δεν τη σταματά. Μπορείν να βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αγχώθηκε και πήρε τη νίκη κόντρα στη Μπόρνμουθ με 5-2.

Πρωταγωνιστές για ένα ακόμη ματς οι Μπρούνο Φερνάντες και Μέισον Γκρινγουντ. Ο Πορτογάλος ήταν για ένα ακόμη ματς απόλαυση στο χώρο του κέντρου σημειώνοντας ένα γκολ και βγάζοντας και μία ασίστ. Από την άλλη ο νεαρός Άγγλος σκόραρε δύο φορές όταν η ομάδα του το χρειάστηκε και συνέβαλλε τα μέγιστα για να έρθει το τρίποντο.

Αιφνιδίασε τους γηπεδούχους ο Στάνισλας

Με μία όμορφη ενέργεια ο Άγγλος εξτρέμ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Περνόντας τον Μαγκουάιρ σα να μην υπάρχει, νίκησε και τον Ντε Χέα, ο οποίος φέρει πάντως ευθύνη για να ανοίξει το σκορ. Η Γιουνάιτεντ έδειξε να παγώνει αρχικά. Όμως, σύντομα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια.

Αρχικά ο Γκριντγουντ ισοφάρισε μετά από ασίστ του Φερνάντες. Βρέθηκε αμαρκάριστος για όσο χρειαζόταν και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1. Πριν το ημίχρονο μάλιστα, οι “κόκκινοι διάβολοι” πέτυχαν δύο ακόμη γκολ για να πάρουν σαφές προβάδισμα. Αρχικά, πήραν κεφάλι στο σκορ με το πέναλτι του Ράσφορντ στο 35′. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ήρθε και το ποίημα του Μαρσιάλ, με το Γάλλο να στέλνει με πολύ όμορφο σουτ τη μπάλα στο παραθυράκι του Ραμσντέιλ. Γιουνάιτεντ

Παρόμοιο το σενάριο και στο δεύτερο ματς

Και πάλι η Μπόρνμουθ ήταν αυτή που μπήκε πιο αποφασισμένη στο γήπεδο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μειώσει άμεσα στο σκορ. Ο Μπαϊγί έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Τζόσουα Κινγκ ανέλαβε την εκτέλεση. Με ψύχραιμο πλασέ κέρδισε τον Ντε Χέα κι έδωσε ελπίδες στην ομάδα του.

Αυτές όμως “σκότωσε” με συνοπτικές διαδικασίες ο Γκρινγουντ. Ο Άγγλος πιτσιρικάς πήρε τη μπάλα στην περιοχή, την έφερε στο δεξί και με πολύ καλό τελείωμα έδωσε και πάλι αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπρούνο Φερνάντες στο 59ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η νίκη αυτή ανέβασε τη Γιουνάιτεντ στους 55 βαθμούς και την τέταρτη θέση. Ξεπέρασε λοιπόν την Τσέλσι, η οποία όμως αγωνίζεται το βράδυ. Από την άλλη η Μπόρνμουθ παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού με 27 βαθμούς και θα συνεχίσει να δίνει μάχη σε κάθε ματς για να σωθεί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ