ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Σετιέν για διαιτητές: “Υπάρχουν πράγματα που έχουν υποπέσει στην προσοχή μου”

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, σχολίασε μεταξύ άλλων και τη διαιτησία στη συνέντευξη τύπου πριν τον αγώνα με τη Βιγιαρεάλ.

Σετιέν για διαιτητές: “Υπάρχουν πράγματα που έχουν υποπέσει στην προσοχή μου”

Η προπονητική καρέκλα του Κίκε Σετιέν “τρίζει” μετά την επανέναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα βλέπει την ομάδα του να χάνει τη μάχη για τον τίτλο. Ειδικότερα, η Ρεάλ αν και ξεκίνησε στην επανέναρξη 2 πόντους πίσω από τη “Μπάρτσα”, τώρα βρίσκεται στο +4 από τους “μπλαουγκράνα”

Ο Σετιέν γνωρίζει ότι αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα ή το Τσάμπιονς Λιγκ θα φτιάξει “βαλίτσες” στα τέλη Αυγούστου. Ήδη, μάλιστα, οι φήμες για την έλευση του Τσάβι ως αντικαταστάτη του έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Η συνέντευξη τύπου

Ο ίδιος, πάντως, επικεντρώνεται αυτή τη στιγμή στη επόμενη αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στη Βιγιαρεάλ. “Δε ξοδεύω ούτε ένα λεπτό να σκέφτομαι τι θα συμβεί με την προσωπική μου κατάσταση” δήλωσε στη συνέντευξη τύπου”.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με ορισμένα λάθη των διαιτητών κατά της Μπαρτσελόνα, όπως το πέναλτι που δόθηκε στον Καράσκο και στοίχισε 2 επιπλέον βαθμούς, ο 61χρονος απάντησε: “Οι διατητές; Τώρα που είμαι εδώ στη Μπάρτσα, υπάρχουν πράγματα που έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου. Είμαι συγκρατημένος, όμως, ως προς την άποψή μου γιατί ίσως έχω μία λιγότερο αντικειμενική ματιά”.

Σχετικά με τις πιθανότητες της ομάδας του να κατακτήσει το πρωτάθλημα η ομάδα του, ο Ισπανός τεχνικός φάνηκε ρεαλιστής: “Έχουμε μειονέκτημα. Έχουμε ζωή ακόμα, όμως. Θα παλέψουμε για να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια”.
Για τον Σάμουελ Ουμτιτί υποστήριξε ότι ακόμα πονάει στο γόνατο και δε θα αγωνιστεί κόντρα στη Βιγιαρεάλ. Τέλος για τον Λουίς Σουάρεζ ανέφερε ότι τον πιστεύει και ότι είναι ένας παίκτης που πρέπει να βρίσκεται στο γήπεδο.

Το μέτωπο με τον Μέσι

Την ώρα που το μέλλον του Σετιέν στη Μπαρτσελόνα είναι αβέβαιο, το ίδιο ισχύει και με τον Λιονέλ Μέσι. Το συμβόλαιο του Αργεντίνου λήγει το επόμενο καλοκαίρι και ο παίκτης δεν έχει ανανεώσει ακόμα. Το χειρότερο για τους φίλους των Καταλανών είναι ότι μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ η αποχώρηση του το επόμενο καλοκαίρι.

Όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμα της η Cadena Ser, η υπόθεση παίρνει άσχημη τροπή για τους “μπλαουγκράνα”. Αυτό διότι ο Μέσι αποφάσισε να παγώσει απότομα τις συζητήσεις με τη διοίκηση. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν θέλει να καταστήσει σαφές στους ιθύνοντες πως είτε θα αλλάξουν αυτοί πορεία πλεύσης, είτε θα φύγει αυτός. Προθεσμία για τους υπεύθυνους της ομάδας: το καλοκαίρι του 2021, που λήγει και το τρέχον συμβόλαιό του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ