Μίλαν

“Σφάζονται” στο Μάντσεστερ για παίκτη της Μίλαν!

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και της Σίτι φαίνεται πως είναι ο χαφ της Μίλαν, Ισμαέλ Μπενασέρ.

Και φέτος η πορεία της Μίλαν δεν ήταν καλή. Κάθε άλλο μάλιστα. Οι “ροσονέρι” αντί να κάνουν ένα βήμα προς τα μπροστά, πήγαν πιο πίσω.  Κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί με τα τωρινά δεδομένα πόσο καιρό θα χρειαστούν για να επιστρέψουν εκεί που ήταν πριν από μερικά χρόνια. Δηλαδή στην κορυφή της Ιταλίας, αλλά και της Ευρώπης.

Ωστόσο, ακόμη και τώρα οι Ιταλοί έχουν παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Που γίνονται θέμα συζήτησης. Ένας από αυτούς είναι ο Ισμαέλ Μπενασέρ. Ο νεαρός μέσος έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή σεζόν με τη Μίλαν.

Γι’ αυτό το λόγο τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον έχουν πολύ ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα. Όμως, για να τον κάνουν δικό τους θα πρέπει να καταλάβουν στους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας ένα χρηματικό ποσό που θα αγγίζει τα 45 εκατομμύρια ευρώ. Περιμένει και από αλλού προτάσεις η Μίλαν για τον Μπενασέρ!

Περιμένει και από αλλού προτάσεις η Μίλαν για τον Μπενασέρ!

Ο Ισμαέλ Μπενασέρ είναι από εκείνους που τα κάνουν όλα. Και μάλιστα πολύ καλά. Να κόψει, να δημιουργήσει, να τρέξει ακατάπαυστα, να κάνει φάουλ όταν πρέπει. Γενικά ο Αλγερινός χαφ είναι από τους παίκτες που κερδίζουν με τη συμπεριφορά τους τους προπονητές τους.

Οι δύο μεγάλες ομάδες του Μάντσεστερ έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον για χάρη του. Όπως και η Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ οι Παριζιάνοι φέρεται πως τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη.

Οπότε το μόνο που απομένει, ώστε να ολοκληρωθεί το deal είναι η συμφωνία με τη Μίλαν που ζητάει για τον Μπενασέρ 45 εκατομμύρια ευρώ. Ένα χρηματικό ποσό που μόνο μεγάλο δεν είναι για τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας που έχουν δείξει ότι όποτε θέλουν μπορούν να βάλουν το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη για να αποκτήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ