ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Κριστιάνο: “Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ”

Πανευτυχής και γεμάτος αυτοπεποίθηση είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το γκολ που σημείωσε με απευθείας φάουλ κόντρα στη Τορίνο.

Κριστιάνο: “Το χρειαζόμουν αυτό το γκολ”

43 προσπάθειες χρειάστηκε ο Πορτογάλος αστέρας για να πετύχει το πρώτο του γκολ με φάουλ με τη φανέλα της Γιουβέντους. Η επιμονή και η υπομονή ποτέ δεν έλειψαν στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος όμως πάντα βρίσκει τρόπο να δικαιώνεται.

Παραχωρώντας δηλώσεις μετά τον αγώνα κόντρα στη Τορίνο, ο 35χρονος άσος φαίνεται ευτυχής που κατάφερε να βάλει τέλος στην κατάρα των στημένων φάσεων. Πλέον, κοιτάζει την επόμενη μέρα με περισσότερη αισιοδοξία, αποβάλλοντας ένα μεγάλο άγχος από τις πλάτες του. Και ποιος ξέρει, ίσως έπρεπε να γίνει η -δύσκολη- αρχή, ώστε να προσθέσει και πάλι τις εκτελέσεις φάουλ στο οπλοστάσιο του.

“Χρειαζόμουν να σκοράρω αυτό το φάουλ για να ανακτήσω την αυτοπεποίθησή μου”, τόνισε ο Κριστιάνο σε δηλώσεις του στο Sky Sports Italia. Σε παρόμοιο κλίμα ήταν και τα λόγια του προπονητή του, Μαουρίτσιο Σάρι. “Ειλικρινά δεν πίστευα όταν ήταν πρόβλημα. Αλλά στο τέλος του ματς ήρθε και μου είπε ‘επιτέλους'”.

Ο Ιταλός εξήρε τη συμβολή του Κριστιάνο στη νίκη, η οποία ήρθε πιο δύσκολα απ’ όσο δείχνει το τελικό σκορ. Παράλληλα όμως αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και για τον έτερο αστέρα της ομάδας, Πάολο Ντιμπάλα.

“Σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι του αγώνα δεν κινούμασταν πολύ καλά. Στο δεύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου οι ομάδες ήταν κουρασμένες και η διαφορά ποιότητα έκρινε το ματς. Για τον Ντιμπάλα δεν είχα καμία αμφιβολία. Είναι αλήθεια ότι δεν σκόραρε πολύ στο πρωτάθλημα την περασμένη χρονιά. Αλλά την προηγούμενη σκόραρε πολλά γκολ. Είχε απλά μία άτυχη σεζόν πέρυσι”.

Η Γιούβε επανέρχεται στα γνωστά της στάνταρ

Η αλήθεια είναι πως η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν βοήθησε τους “μπιανκονέρι”. Η επανέναρξη τους βρήκε ανέτοιμους και εμφανώς επηρεασμένους από την απραξία. Αποτέλεσμα αυτού και η απώλεια του Κόπα Ιτάλια, στο οποίο η Γιουβέντους ήταν τουλάχιστον μέτρια.

Πλέον όμως τα πάντα επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς. Οι παίκτες του Σάρι καλπάζουν προς έναν ακόμη τίτλο, εκμεταλλευόμενοι και την ήττα της Λάτσιο από τη Μίλαν. Πλέον από το +7 νιώθουν μία ασφάλεια για τη Σέριε Α και με τον Κριστιάνο να βρίσκει και πάλι τη φόρμα του μπορεί να αισιοδοξεί και για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Κριστιάνο

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ