ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Αρτούρο Βιντάλ “γέλασε” με το πέναλτι που πήρε η Ρεάλ

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο Αρτούρο Βιντάλ πέταξε τη δικιά του σπόντα για το πέναλτι που πήρε η Ρεάλ στο ματς με τη Μπιλμπάο.

Ο Αρτούρο Βιντάλ “γέλασε” με το πέναλτι που πήρε η Ρεάλ

Τη γκέλα της Ρεάλ Μαδρίτης προσδοκούσαν στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα για να πλησιάσουν την κορυφή. Οι πρωτοπόροι της Λα Λίγκα όπως ήταν αναμενόμενο θα είχαν μία δύσκολη εκτός έδρας πρόκληση, όμως ένα πέναλτι του Ράμος ήταν αυτό που έδωσε και πάλι τη νίκη στους “μερένχες”, με τον Αρτούρο Βιντάλ να υποδέχεται με καυστικό ύφος αυτή την εξέλιξη.

Λίγα λεπτά μετά την καθοριστική υπόδειξη του διαιτητή, ο Χιλιανός κατέφυγε στο γνωστό μέσο κοινωνικής. Δημοσίευσε λοιπόν ένα story με το γνωστό τεράστιο emoji που κλαίει από τα γέλια. Χωρίς να αναφέρει τίποτα άλλο, αλλά με σαφείς αιχμές προς τη διαιτησία. Δείτε την επίμαχη ανάρτηση, η οποία ήδη σχολιάζεται ποικιλοτρόπως.

Συνεχίζονται τα παράπονα των “μπλαουγκράνα”

Η αλήθεια είναι πως οι Καταλανοί φωνάζουν συνεχώς για την αντιμετώπιση που τυγχάνουν οι δύο διεκδικητές της κορυφής. Στεκόμμενοι σε σχετικά στατιστικά, υπογραμμίζουν τη διαφορετική συμπεριφορά των διαιτητών στα παιχνίδι των δύο ομάδων. Τόσο τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, όσο και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα έχουν κάνει επικριτικά σχόλια.

Ο Αρτούρο Βιντάλ είναι ένας παίκτης που διαρκώς καταφεύγει κατά των διαιτητών. Είναι εξίσου εκφραστικός στα παιχνίδια, με το πάθος του να τον οδηγεί σε αντιδράσεις για κάθε σφύριγμα. Όμως και εκτός αγωνιστικού, πετάει διαρκώς τα καρφιά του είτε με ξεκάθαρες και ευθείς δηλώσεις, είτε με πιο πλάγιους τρόπους. Όπως έκανε και σήμερα, όταν και χωρίς πολλά λόγια σχολίασε την απόφαση που ουσιαστικά έκρινε το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης και της έδωσε το τρίποντο.

Πάντως, η όλη συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα μαρτυράει τον εκνευρισμό που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδας. Οι “μπλαουγκράνα” παραπαίουν αγωνιστικά, έχοντας παράλληλα και σωρεία εξωαγωνστικών θεμάτων. Πολλοί λοιπόν καταφεύγουν στην εύκολη λύση, κατηγορώντας εξωγενείς παράγοντες όπως η διαιτησία.

Οι Καταλανοί έχουν πολύ δύσκολο έργο για να αντιστρέψουν το κλίμα. Ο Αρτούρο Βιντάλ και συμπαίκτες του θα πρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο στο να βελτιώσουν την εικόνα τους, ώστε να αρχίζει να “ρολάρει” και πάλι η ομάδα και να διεκδικήσει όσες πιθανότητες της έχουν μείνει. Αρτούρο Βιντάλ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ