ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Ο Μανέ τα έχει “20” για μία ακόμη σεζόν

Ο Σάντιο Μανέ για μία ακόμη χρονιά έφτασε τα 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, πιστοποιώντας ότι είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Λίβερπουλ.

Ο Μανέ τα έχει “20” για μία ακόμη σεζόν

Ο Σάντιο Μανέ συχνά βρίσκεται στη σκιά του Μοχάμεντ Σαλάχ. Η πρώτη χρονιά του Αιγύπτιου, άλλωστε, τον διαφήμισε με τον καλύτερο τρόπο, με αποτέλεσμα ο Σενεγαλέζος να μη μνημονεύεται τόσο συχνά. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι τις 2 τελευταίες χρονιές, ο Μανέ έχει σκοράρει εξίσου πολλά γκολ και αρκετά πιο σημαντικά. Χαρακτηριστικ

Κόντρα στην Άστον Βίλα, ο 28χρονος σκόραρε και έφτασε τα 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Έτσι, για τρίτη συνεχόμενη σεζόν κατάφερε να φτάσει τουλάχιστον στα 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να σημειωθείς ότι ο Σάντιο Μανέ δεν έχει χάσει ποτέ εντός έδρας παιχνίδι στο οποίο σκόραρε ο ίδιος. Συγκεκριμένα, μετράει 42 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη σεζόν πέτυχε 26 τέρματα και πρόπερσι 20. Φέτος έχει μοιράσει και 12 ασίστ σε 41 εμφανίσεις.

Ο Σενεγαλέζος σούπερ σταρ στην καριέρα του στη Λίβερπουλ έχει σκοράρει 79 γκολ και έχει μοιράσει 34 ασίστ σε 165 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, έχει κατακτήσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ, την Πρέμιερ Λιγκ, ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

https://twitter.com/brfootball/status/1277188889824944129

Λίβερπουλ:  Ως πρωταθλήτρια βρήκε τον τρόπο

Το γκολ του Μανέ κόντρα στην Άστον Βίλα ήταν το ένα από τα 2 στη νίκη της Λίβερπουλ με 2-0. Οι “κόκκινοι” πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του αλλά βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στη νίκη. Αυτή ήταν η 24η συνεχόμενη νίκη της ομάδας εντός έδρας.

Οι 2 ομάδες έψαχναν να βρουν τα πατήματά τους στο πρώτα 20 λεπτά. Η Λίβερπουλ είχε την κατοχή της μπάλας αλλά έμοιαζε να μην έχει κάποιο σχέδιο δημιουργικά. Οι πολλές λανθασμένες επιλογές και οι κάκιστες πάσες την άφησαν χωρίς τελική προσπάθεια μέχρι το 35ο λεπτό. Η επιθετική τριάδα των Οριγκί, Σαλάχ και Μανέ δεν συνεργαζόταν καλά.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο ρυθμός παρέμεινε πολύ χαμηλός αν και η Άστον Βίλα πραγματοποίησε νωρίς την πρώτη καλή φάση του αγώνα. Οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν λίγο καλύτερα τη μπάλα στην επανάληψη αλλά χωρίς ουσία μέχρι το 70ο λεπτό.

Στην πρώτη της καλή φάση η ομάδα του Κλοπ σκόραρε. Ειδικότερα, ο Κεϊτά πάσαρε για τον Μανέ και ο Σενεγαλέζος από το ύψος του πέναλτι σκόραρε το 1-0. Έτσι, για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, ο Μανέ έφτασε τουλάχιστον τα 20 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

6 λεπτά αργότερα, οι “κόκκινοι” πλησίασαν το 2ο γκολ αλλά ο Ρέινα αρνήθηκε στο Φιρμίνο το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα. Η Άστον Βίλα έδειχνε να αποδέχεται την ήττα και το πλήρωσε και με δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα, ο Κέρτις Τζόουνς μετά από κεφαλιά του Σαλάχ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ