ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Ο Νεϊμάρ περιμένει πως και πως την Μπαρτσελόνα

Ο Νεϊμάρ έχει πάρει την τελική του απόφαση και θέλει να επιστρέψει στους Καταλανούς. Πιέζει όσο μπορεί για να βρεθεί η λύση ανάμεσα σε Παρί και Μπαρτσελόνα!

Ο Νεϊμάρ περιμένει πως και πως την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο. Οι Καταλανοί όπως όλα δείχνουν δεν θα καταφέρουν να διατηρήσουν τον τίτλο της Λα Λίγκα. Οι συνεχόμενες μέτριες εμφανίσεις και οι απώλειες βαθμών έχουν φέρει τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή. Ενώ η γενικότερη κατάσταση στις τάξεις των Μπλαουγκράνα δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ… δεν συμφωνούν σε αρκετά ζητήματα, κάτι που έχει φέρει αναστάτωση που, γίνεται ορατή και στον αγωνιστικό χώρο. Μοναδική λύση… ο Νεϊμάρ!

Ο Λίο Μέσι έχει μείνει… μόνος του να παλεύει, καθώς κανείς δεν μπορεί να κάνει την διαφορά, κάτι που έχει δυσαρεστήσει και τον ίδιο τον Αργεντινό. Είναι δεδομένο πως θα πρέπει να γίνουν αρκετές διορθωτικές κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου να επέλθει η ηρεμία, αγωνιστική και εξωαγωνιστική.

Υπάρχει ένα πρόσωπο που αν επιστρέψει στο Καμπ Νόου, θα επιστρέψει και η… αισιοδοξία. Δεν είναι άλλος από τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος θέλει να επιστρέψει και άμεσα στην Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρουν τα Μέσα από την Γαλλία και την Ισπανία. Νεϊμάρ

Η διοίκηση των Μπλαουγκράνα έχουν παγώσει τις συζητήσεις, καθώς δεν μπορούν να προσφέρουν 170 εκατ. ευρώ που ζητάει η Παρί! Ο Νεϊμάρ ψάχνει να βρει… λύσεις προκειμένου να βρεθεί η λύση και να επιστρέψει στην Βαρκελώνη.

Μάλιστα, παρουσιάζεται αισιόδοξος πως την νέα σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Είναι κάτι που έχει διαρρεύσει στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα.

Μένει να φανεί ποια θα είναι και η στάση των Καταλανών. Με τα τελευταία δεδομένα να θέλουν τον Γκριεζμάν να τα έχει “σπάσει” με τον Κίκε Σετιέν, δεν είναι απίθανο να προτείνουν ως αντάλλαγμα για τον Βραζιλιάνο τον πρώην άσο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Νεϊμάρ έχει πάρει την τελική του απόφαση και πιέζει όσο μπορεί από την πλευρά του για να γυρίσει στο Καμπ Νόου. Ο Αντουάν Γκριεζμάν θα παίξει καθοριστικό ρόλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ