ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν VAR-ιεται να είναι στην κορυφή (vid)

Τη νίκη πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης σε μία από τις πλέον δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος, με τον Σέρχιο Ράμος να κάνει και πάλι τη διαφορά.

Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν VAR-ιεται να είναι στην κορυφή (vid)

Ένα σημαντικό και δύσκολο διπλό πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαν Μαμές. Οι Μαδριλένοι κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση της Μπιλμπάο, παίρνοντας τη νίκη με 1-0.

Σκόρερ της αναμέτρησης ο Σέρχιο Ράμος από την άσπρη βούλα, με τον διαιτητή να χρησιμοποιεί το VAR για να δώσει το καθοριστικό πέναλτι.

Αναμενόμενα σφιχτή η Μπιλμπάο δυσκόλεψε πολύ τη Ρεάλ

Δύσκολο έργο θα είχε η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν και αυτό φάνηκε από την αρχή. Οι Βάσκοι ήθελαν να κλείσουν τους χώρους και να μην αφήσουν την πρωτοπόρο της Λα Λίγκα να δημιουργήσει συνθήκες για γκολ. Το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό, με τη Ρεάλ να απειλεί κυρίως με σέντρες, τις οποίες δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ο Καρίμ Μπενζεμά.

Από την άλλη, η Μπιλμπάο προσπάθησε να γίνει απειλητική στην κόντρα. Έχοντας ως επίκεντρο τον ταχύτατο Ινιάκι Γουίλιαμς, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν ρήγματα από τα δεξιά. Σε δύο επικίνδυνες περιπτώσεις όμως ήταν εκεί ο Έντερ Μιλιτάο, βάζοντας στοπ στις ορέξεις του 26χρονου εξτρέμ.

Μοιραία λοιπόν οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Ικανοποιημένη από αυτό ήταν σαφώς η Μπιλμπά, η οποία αναμενόμενα λοιπόν θα συνέχιζε στο ίδιο μοτίβο και στο δεύτερο μέρος. Αυτό δυσκόλεψε τη Ρεάλ η οποία δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Ρεάλ Μαδρίτης

Χωρίς όμως να είναι κυρίαρχη στον αγώνα κατάφερε να ανοίξει το σκορ και πάλι με τον Σέρχιο Ράμος. Ο Ισπανός αμυντικός σημείωσε ένα ακόμη τέρμα από την άσρπη βούλα στο 72ο λεπτό. Ο Μαρσέλο ανατράπηκε από τον Ντάνι Γκαρθία, με τον διαιτητή να συμβουλεύεται το VAR για να δώσει το πέναλτι. Ο αρχηγός των “μερένχες” δεν αστόχησε, νικώντας τον Σιμόν για το 1-0.

Στη συνέχεια η Μπιλμπάο προσπάθησε να κρατήσει εκείνη τη μπάλα, να δημιουργήσει και να ισοφαρίσει. Όμως, ο Καζεμίρο ήταν πραγματικό τοίχος μπροστά από την άμυνα κι έκοβε τα πάντα. Τελικά, η Ρεάλ ήταν αυτή που έφθασε και πάλι πιο κοντά στο γκολ, αλλά ο Μπενζεμά από καλό σημείο δεν κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα των Μαδριλένων.

Με το τρίποντο αυτό λοιπόν η Ρεάλ Μαδρίτης εδραιώνεται στην κορυφή και ανοίγει τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα στους 7 βαθμούς. Οι “μπλαουγκράνα”, έχουν όμως ματς λιγότερο καθώς αγωνίζονται το βράδυ με την Βιγιαρεάλ. Από την άλλη η Μπιλμπάο μένει στους 48 βαθμούς και την 8η θέση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ