Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίθεση του Ντάνι Άλβες κατά της Ρεάλ και της διαιτησίας! (pic)
Ρεάλ Μαδρίτης

Επίθεση του Ντάνι Άλβες κατά της Ρεάλ και της διαιτησίας! (pic)

Ξέσπασε ο Ντάνι Άλβες καθώς θεωρεί ότι η Ρεάλ ευνοείται συστηματικά από τη διαιτησία. Αφορμή για το επιθετικό post, ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στην Μπιλμπάο, σε πάτημα του Ράμος στον Γκαρθία.

06.07.2020 | 11:49

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει στην κορυφή της La Liga με διαφορά 4 βαθμών από τη 2η Μπαρτσελόνα, με μόλις 4 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Στους 77 βαθμούς βρίσκεται η «Βασίλισσα», στους 73 οι «μπλαουγκράνα».

Ο Ντάνι Άλβες, μετά το τέλος της 34ης αγωνιστικής, ξέσπασε για τη διαιτησία της αναμέτρησης της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς πιστεύει πως υπάρχει ξεκάθαρο πέναλτι στο πάτημα του Σέρχιο Ράμος στον Ραούλ Γκαρθία, μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάρτσα ρωτήθηκε στο twitter για τη συγκεκριμένη φάση και απάντησε ουσιαστικά πως οι υπόλοιπες ομάδες, εκτός της Ρεάλ, πρέπει να προσπαθούν πολύ περισσότερο για να ξεπερνούν το εμπόδιο της διαιτησίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άλβες:

«Κάποτε μας δίδαξαν ότι έπρεπε να κάνουμε πολύ περισσότερα από ό,τι κάνουμε ή δεν θα ήταν αρκετό για εμάς, και ήταν έτσι».

Και η σχετική ανάρτηση:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version