ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπαρτομέου: “Πολλές ομάδες ευνοούνται από το VAR. Όχι η Μπάρτσα”

Για τα... περίεργα σφυρίγματα που υπάρχουν στους τελευταίους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος μίλησε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μπαρτομέου.

Μπαρτομέου: “Πολλές ομάδες ευνοούνται από το VAR. Όχι η Μπάρτσα”

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν αντιδράσεις για τις νίκες της Ρεάλ Μαδρίτης. Ειδικά από πλευράς Μπαρτσελόνα. Λογικό και επόμενο να περάσει στην… επίθεση ο πρόεδρος των Καταλανών, Ζοσέπ Μπαρτομέου. Ο ισχυρός άνδρας των “μπλαουγκράνα” μεταξύ άλλων τόνισε πως υπάρχουν ομάδες που παίρνουν νίκες χάρη στο VAR.

Κάτι που πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος δεν γινόταν. Ενώ από τότε που η Λα Λίγκα ξεκίνησε και πάλι υπάρχουν αποφάσεις που έχουν σηκώσει θύελλα σχολίων. Προφανώς ο Μπαρτομέου εστίασε στα τελευταία παιχνίδια της “βασίλισσας”.

Στα τελευταία της ματς η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πάρε τη νίκη χάρη στις εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Σέρχιο Ράμος. “Τρίποντα” που εκτός από δύσκολα ήταν και πολύ κρίσιμα. Μιας και τώρα χάρη σε αυτά οι “μερένχες” είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα.

“Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τη διαιτησία. Όμως, δεν μπορώ να σχολιάσω και μερικά σφυρίγματα που βλέπω, μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος. Ακόμη και με τη βοήθεια του VAR μερικές ομάδες ευνοούνται. Σε αυτές σίγουρα δεν είμαστε εμείς”, τα λόγια του. Το παίρνει πάνω του ο Μπαρτομέου!

Το παίρνει πάνω του ο Μπαρτομέου!

Ακόμη δεν έχει τελειώσει η σεζόν. Αυτή δεν πηγαίνει και πολύ καλά για την Μπαρτσελόνα αυτή την εποχή. Ωστόσο, για την ώρα όλα είναι ρευστά. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν η αγωνιστική χρονιά θα έχει για τους Καταλανούς θετικό ή αρνητικό πρόσημο.

Και αυτό γιατί ναι μεν η “Μπάρτσα” μπορεί να είναι πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο βαθμολογικό πίνακα. Αλλά η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη (μόλις τέσσερις βαθμοί). Το ίδιο ισχύει και για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκεί οι Καταλανοί είχαν έρθει 1-1 με τη Νάπολι στην Ιταλία. Οπότε στη ρεβάνς θα έχουν τον άτυπο τίτλο του φαβορί. Μέχρι τότε όμως πολλά μπορούν να συμβούν. Σε περίπτωση που η χρονιά κλείσει με όχι και τόσο καλό τρόπο δεν αποκλείεται ο Ζοσέπ Μπαρτομέου να το πάρει… πάνω του, ώστε να μην φορτώσει είτε τους παίκτες, είτε τον Κίκε Σετιέν με αυτό το βάρος, κλείνοντας έτσι τα στόματα όλων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ