ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ο κακός χαμός για Γκριεζμάν! Και η Ίντερ μέσα!

Μετά την Άρσεναλ και η Ίντερ φαίνεται πως έχει στη μεταγραφική της λίστα -και μάλιστα πολύ ψηλά- τον Αντουάν Γκριεζμάν της Μπαρτσελόνα.

Ο κακός χαμός για Γκριεζμάν! Και η Ίντερ μέσα!

Τα δεδομένα στην Μπαρτσελόνα φαίνεται να αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Κανείς δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για τη θέση του στο ρόστερ. Ακόμη και αν αυτός είναι ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος φορ αποκτήθηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι από τους Καταλανούς.

Ωστόσο, για την ώρα, δεν έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις την κλάση του. Αν εξαιρέσει κανείς το πρόσφατο θεαματικό γκολ του κόντρα στη Βιγιαρεάλ, τότε θα καταλάβει πως ο Γάλλος επιθετικός σε καμία περίπτωση δεν έχει πιάσει τα στάνταρ της εποχής που ήταν ακόμη στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Γι’ αυτό το λόγο και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν μακριά από το “Καμπ Νου” αυξάνονται με μαθηματική ακρίβεια. Στην αρχή ήταν η Άρσεναλ. Τώρα φαίνεται πως μπαίνει και η Ίντερ στο παιχνίδι της απόκτησης του “Γκριζού” με τους Μιλανέζους να έχουν μπει ήδη δυναμικά στο μεταγραφική παζάρι.

Μιας και πριν από μερικές ημέρες έκαναν δικό τους με κάθε επισημότητα τον Ασράφ Χακίμι από τη Ρεάλ Μαδρίτης με ένα χρηματικό ποσό της τάξεως των 45 εκατομμυρίων ευρώ. Δεν περνάει καλά στην Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν!

Δεν περνάει καλά στην Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν!

Στην Μπαρτσελόνα οι απαιτήσεις είναι τεράστιες. Όπως και η πίεση. Για όλους. Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση από αυτόν τον κανόνα. Στην Ατλέτικο Μαδρίτης είχε μάθει διαφορετικά.

Στους “ροχιμπλάνκος” ήταν ο απόλυτος σταρ. Ο ηγέτης τους. Κάτι τέτοιο στους “μπλαουγκράνα” δεν ισχύει. Τουλάχιστον για την ώρα. Εκεί ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται στη σκιά του Λιονέλ Μέσι και του Λουίς Σουάρες. Αυτό είναι κάτι που δεν του αρέσει αν και δεν έχει βγει καθόλου προς τα έξω.

Ωστόσο, ο “Γκριζού” δεν θα ήταν αρνητικός στο να συνεχίσει σε μία ομάδα που θα τον έχει και πάλι στα ώπα- ώπα. Μία ομάδα που θα τον ικανοποιήσει τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε χρηματικό επίπεδο. Η Ίντερ θέλει να περάσει στην επόμενη “φάση” και το δείχνει με πράξεις. Όχι με λόγια. Θα είναι άραγε ο Γκριεζμάν μία από αυτές που θα γίνουν το καλοκαίρι; Ο καιρός θα δείξει!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ