ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Το πρωτάθλημα άνοιξε την… όρεξη στον Φαν Ντάικ!

Πολλά πρωταθλήματα θέλει να κατακτήσει στο μέλλον με τη Λίβερπουλ ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ, όπως τόνισε με δηλώσεις του σε αγγλικά ΜΜΕ.

Το πρωτάθλημα άνοιξε την… όρεξη στον Φαν Ντάικ!

Ήταν από εκείνους που πέρασαν τη Λίβερπουλ στο επόμενο… στάδιο. Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ με το που πάτησε το πόδι του στο “Άνφιλντ” έκανε αμέσως τη διαφορά. Δεν το λέμε εμείς αυτό. Ούτε ο ίδιος. Αλλά οι αριθμοί του από τότε που φόρεσε την κόκκινη φανέλα. Ο προπονητής του, Γιούργκεν Κλοπ, που κάθε τρεις και λίγο τον αποθεώνει!

Ο Ολλανδός στόπερ συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε οι “reds” να κατακτήσουν το πρωτάθλημα φέτος. Ένα πρωτάθλημα που ήρθε για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια! Το σύνολο του “Κλόπο” έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δεν είχε κανένα πρόβλημα να “καθαρίσει” από νωρίς.

Ωστόσο, του χρόνου τι μπορεί να γίνει; Θα είναι και πάλι οι παίκτες της Λίβερπουλ το φαβορί για την κατάκτηση και του επόμενου πρωταθλήματος; Κανείς δεν μπορεί να πει από τώρα μιας και το καλοκαίρι πολλά μπορούν να αλλάξουν. Το μόνο σίγουρο είναι οι προθέσεις του Φαν Ντάικ, οι οποίες ακόμη και τώρα παραμένουν ίδιες! Θέλει και άλλες κούπες με τη Λίβερπουλ ο Φαν Ντάικ!

Θέλει και άλλες κούπες με τη Λίβερπουλ ο Φαν Ντάικ!

Ο Βιρτζίλ Φαν Ντάικ είναι από εκείνους που δεν λένε πολλές κουβέντες στα ΜΜΕ. Όμως, αυτό που θα πει θα έχει αξία. Κάτι που φάνηκε και στις τελευταίες δηλώσεις του ηγέτη της Λίβερπουλ, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το φετινό πρωτάθλημα που το κατέκτησαν εκείνος και οι συμπαίκτες του.

Αλλά και για τον πρόωρο αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη φάση των “16”, όπως για το τι περιμένει από την επόμενη Πρέμιερ Λιγκ.

“Είμαι πολύ περήφανος και πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να φέρω τον τίτλο στους οπαδούς που περίμεναν τόσο πολύ. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να είμαστε όσο σταθεροί ήμασταν φέτος και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι του χρόνου. Θα ξεκινήσουμε όμως από το μηδέν.

Όλοι θα βρίσκονται στο μηδέν και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα ξανά και να προσπαθήσουμε να το κάνουμε ξανά, αλλά θα είναι τόσο δύσκολο. Ο στόχος μας είναι να τον κερδίσουμε ξανά. Να προσπαθήσουμε να τον υπερασπιστούμε. Είναι όμως πολύ δύσκολο. Φέτος προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε τα σκήπτρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά μας απέκλεισε η Ατλέτικο Μαδρίτης, κάτι το οποίο ήταν μεγάλο πλήγμα”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ