ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Τομιγιάσου θέλει ένα πράγμα με την Άρσεναλ και αυτό είναι σχεδόν… αηδιαστικό!
Ο Τούχελ στην πιο δύσκολη ερώτηση που του έγινε απάντηση με… σιωπή!
Ντεσαγί για Μπαπέ: «Μεγάλο λάθος η Ρεάλ Μαδρίτης… Καλύτερα να πάει Σ. Αραβία!»
Μπορούσια Ντόρτμουντ: Η πορεία της ως τον τελικό είναι αξιοθαύμαστη! (pic)
Ανρί για Μπαπέ: «Είναι ο καλύτερος που υπάρχει! Είναι ο GOAT!»
Η Άστον Βίλα σμπαραλιάζει τους μεγάλους και παίρνει αστέρι αξίας 70 εκατ. ευρώ
O Μάρκο Ρόις έχει κεντράρει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του!
Ντέκο και Τσάβι ονειρεύονται το ιδανικό 6αρι για την Μπαρτσελόνα
Ρεάλ Μαδρίτης vs Τόμας Τούχελ: Η παράδοση προμηνύει… μακρά νύχτα (stats)
Πογέτ: «Τεχνίτης ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, άλλο είναι αυτό που του λείπει»
To άκρως δελεαστικό μπόνους που τάζει ο Πέρεθ σε κάθε παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης
H Λίβερπουλ «κάηκε» αλλά το Νησί επιμένει στην έλευση του Αμορίμ
Η Ντόρτμουντ στον τελικό και οι Βεστφαλοί… στην νοσοκόμα τους (pics)
Η γκριμάτσα του Μπαπέ όταν τον ρώτησαν για το Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν (vid)
Μπαρτσελόνα: «Μαγειρεύει» από τώρα για το 2025 με συνταγή από το Παρίσι
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τσέλσι: Μέχρι και παίκτες δίνει για τον Χάβερτζ

Σε θέση ισχύος για την απόκτηση του σούπερ σταρ της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτζ, βρίσκεται η Τσέλσι σε σχέση με άλλες ομάδες.

Τσέλσι: Μέχρι και παίκτες δίνει για τον Χάβερτζ
Η Τσέλσι θέλει την επόμενη σεζόν να είναι μία από τις διεκδικήτριες της Πρέμιερ Λιγκ. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνουμε με τις μέχρι σήμερα μεταγραφικές τις κινήσεις. Η απόκτηση του Ζίγιεκ από τον Άγιαξ και του Βέρνερ από τη Λειψία, την καθιστούν μία από τις πιο επικίνδυνες ομάδες επιθετικά. Ωστόσο, η ομάδα του Λάμπαρντ δε θέλει να σταματήσει εκεί. Επόμενος στόχος της είναι το μεγαλύτερο ταλέντο του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ο άσος της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτζ.
Οι “μπλε” βρίσκονται σε θέση ισχύος όσον αφορά την απόκτησή του σύμφωνα με τον Goal, διότι οι υπόλοιποι μνηστήρες έκαναν πίσω όταν πληροφορήθηκαν ότι πρέπει να πληρώσουν 100 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους. Πέρα από τα χρήματα, η Τσέλσι, αυτό που πρέπει να εξασφαλίσει για να τον αποκτήσει είναι μία θέση στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο παίκτης έχει εκφράσει την προσδοκία του να αγωνίζεται του χρόνου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Να θυμίσουμε ότι οι “ασπιρίνες” τερμάτισαν στην πέμπτη θέση στη Γερμανία. Συνεπώς, δε μπορούν να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Χάβερτζ να αγωνιστεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
Προκειμένου να τον κάνει δικό της, η Τσέλσι είναι διατεθειμένη να δώσει ακόμα και ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με το Daily Mail, οι Marcos Alonso, Michy Batshuayi, Danny Drinkwater, Tiemoue Bakayoko, Kenedy και Emerson Palmieri είναι οι παίκτες που μπορούν να παίξουν το ρόλο τους στη συμφωνία.
Λεβερκούζεν

Μπάγερ: Ελπίζει να τον κρατήσει

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν, πάντως, ελπίζει η υψηλή τιμή να λειτουργήσει αποτρεπτικά για τους μνηστήρες του παίκτη

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Rudi Voller, ελπίζει ότι μπορεί να διατηρήσει το πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου του για άλλη μια σεζόν .

“Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο, τίποτα να αναφέρουμε. Αυτή τη στιγμή, είναι ο παίκτης μας”, δήλωσε ο Voller στον  Bild . “Έχουμε τις ιδέες μας, ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Ελπίζω προσωπικά να παραμείνει για ένα ακόμη έτος. Έχουμε μια συμφωνία. Εάν λειτουργήσει, μπορεί να πάει αυτό το καλοκαίρι.”

Αν τελικά μείνει στο σύλλογο, ο Χάβερτζ, τότε η Ρεάλ και η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να εκφράσουν τον ενδιαφέρον τους για τον παίκτη την επόμενη χρονιά.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bayern Munich Karl-Heinz Rummenigge δήλωσε πρόσφατα στο  Sport1 : «Λέω πολύ ξεκάθαρα, δεν θα είναι δυνατή η μεταγραφή του Χάβερτς φέτος. Εύχομαι στον Rudi Voller να παραμείνει για ένα ακόμη έτος στο Λεβερκούζεν. “

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ