ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Αρτέτα: Τρίβει τα χέρια του με Θεμπάγιος

Μέλι έσταξε για τον Ντάνι Θεμπάγιος ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος επιθυμεί διακαώς την παραμονή του Ισπανού μέσου.

Αρτέτα: Τρίβει τα χέρια του με Θεμπάγιος

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα έχει αρχίσει να βρίσκει ξανά τα πατήματά της μετά την επανέναρξη. Στα τελευταία 4 παιχνίδια της μετράει 3 νίκες και μία ισοπαλία. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της κόντρα στη Λέστερ, ισοφαρίστηκε στο τέλος, καθώς είχε μείνει με 10 παίκτες. Παρ΄όλα αυτά, τα δείγματα γραφής της Άρσεναλ που φτιάχνει ο Αρτέτα είναι ενθαρρύντικά. Μέσα στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού είναι και η παρουσία του Ντάνι Θεμπάγιος.

Κόντρα στην Λέστερ, ο Θεμπάγιος ήταν εξαιρετικός τόσο στα επιθετικά του καθήκοντα όσο και στα ανασταλτικά. Η κάθετη πάσα που προσφέρει στην ομάδα είναι στοιχείο που έλειπε από το σύνολο του Αρτέτα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, το οποίο προήλθε από την κάθετη του Ισπανού.

Δεν προκαλεί απορία το γεγονός ότι ο Αρτέτα έπλεξε το εγκώμιό του μετά το παιχνίδι.

«Ήταν εκπληκτικός και πάλι.Νομίζω ότι αυτός και ο Granit έχουν δημιουργήσει μια πολύ καλή κατανόηση. Αμυντικά, ο Ντάνι έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός με τον τρόπο που πιέζει, τον αριθμό των παρεμβολών που κάνει και το απολαμβάνει. Είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του», πρόσθεσε απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με τη διατήρηση του Ceballos.Νομίζω ότι είναι κάτι που ο σύλλογος πρέπει να προχωρήσει λίγο περισσότερο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή τη στιγμή παίζει πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος μαζί του και είναι ένα μεγάλο ταλέντο και έχει ακόμα πολλά πράγματα να βελτιωθεί».

To ζήτημα της παραμονής του

Ο δανεισμός του Θεμπάγιος στους “κανονιέρηδες” από τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει αυτό το καλοκαίρι. Η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με τη “βασίλισσα” για να συνεχίσει τη συνεργασία της μαζί του.

Ο Ισπανός κόουτς σχολίασε πρόσφατα το συγκεκριμένο ζήτημα: «Και οι δύο σύλλογοι έχουν επικοινωνήσει. Μου αρέσει πολύ ο Dani και αυτό που φέρνει στην ομάδα. Όταν μπήκα, δεν ήταν διαθέσιμος επειδή είχε έναν δύσκολο τραυματισμό, αλλά καταλαβαίνει τι προσπαθούμε να κάνουμε πραγματικά, πολύ ωραία και έχει μεγάλη προσωπικότητα για να παίξει και να πάρει την μπάλα σε οποιαδήποτε περιοχή του γηπέδου και να μας δώσει τη συνέχεια που χρειαζόμαστε ως ομάδα για τον καλύτερο έλεγχο των αγώνων, αλλά και χωρίς την μπάλα. Το τρέξιμο που βάζει, τα τσακ, κάθε φορά με τις παρεμβολές, την επιθυμία του να κερδίσει ξανά την μπάλα και να βοηθήσει την ομάδα, έχει βελτιωθεί τόσο πολύ και φαίνεται πολύ καλός παίκτης αυτή τη στιγμή».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ