ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Κάνουν ουρά οι μνηστήρες για Λακαζέτ!

Διαθέσιμος προς πώληση είναι ο Αλεξάντρ Λακαζέτ από την Άρσεναλ και ήδη αρκετές ομάδες κάνουν την κρούση τους για την απόκτησή του.

Κάνουν ουρά οι μνηστήρες για Λακαζέτ!

Μακριά από το Λονδίνο φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γάλλος επιθετικός. Ο Μίκελ Αρτέτα έχει βγάλει τον Λακαζέτ στην αγορά και κοιτάζει να τον πουλήσει.

Ο Ισπανός τεχνικός κοιτάζει να μαζέψει χρήματα ώστε να ενισχύσει το μεταγραφικό του μπάτζετ. Οι οικονομικοί πόροι της Άρσεναλ δεν είναι -ως συνήθως- πολλοί, οπότε ο 38χρονος θα πρέπει να πουλήσει πριν προχωρήσει σε σημαντικές μεταγραφές. Ο 29χρονος επιθετικός είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να φέρει έσοδα, καθώς όπως φαίνεται έχει αρκετή πέραση. Λακαζέτ

Μέτρια η σεζόν του Γάλλου, αλλά η ποιότητά του είναι δεδομένη

Η αλήθεια είναι πως ο Λακαζέτ δεν έκανε και την καλύτερη σεζόν φέτος. Τα 10 γκολ σε 33 εμφανίσεις δεν έχουν ικανοποιήσει απόλυτα τον προπονητή του. Ο Αρτέτα θέλει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει τον Ομπαμεγιάνγκ, με τον πρώην άσο της Λυών να του περισσεύει.

Οι εξελίξεις αυτές δείχνουν να χαροποιούν ιδιαίτερα ομάδες οι οποίες δεδομένα ψάχνουν επιθετικό. Ήδη η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της. Ο Σιμεόνε ψάχνει τον αντικαταστάτη του Ντιέγκο Κόστα και έχει κάνει μάλιστα και επίσημη κρούση στην Άρσεναλ για τον παίκτη. Οι δύο πλευρές έχουν συζητήσει και το ενδεχόμενο ανταλλαγής, το οποίο θα στείλει τον Παρτέι στο Έμιρέιτς.

Οι “ροχιμπλάνκος” όμως δεν είναι οι μόνοι που τον κοιτάζουν. Η Γιουβέντους επίσης θέλουν να εντάξουν τον Λακαζέτ στο ρόστερ τους. Οι ιθύνοντες του συλλόγου πιστεύουν πως ένας επιθετικός με το στυλ του 29χρονου μπορεί να ταιριάξει αρμονικά με τους Κριστιάνο και Ντιμπάλα. Ο τρόπος που κινείται και ανοίγει χώρους για τους συμπαίκτες του θεωρείται πως θα βελτιώσει την εικόνα της ομάδας στην επίθεση, αναδεικνύοντας παράλληλα τα χαρίσματα των δύο αστεριών της ομάδας.

Τέλος και η Ίντερ έχει στη λίστα τον έμπειρο φορ. Θα κινηθεί όμως για την απόκτησή του στην περίπτωση που ο Λαουτάρο Μαρτίνες την κάνει για την Μπαρτσελόνα. Η υψηλή ζήτηση που έχει πάντως είναι ένα συν για την Άρσεναλ, η οποία θα κοιτάξει να επωφεληθεί όσο μπορεί από την πώλησή του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ