ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Μία Μίλαν από τα παλιά διέλυσε τη μέλλουσα πρωταθλήτρια (vid)

Η Μίλαν ολοκλήρωσε μία σπουδαία ανατροπή κόντρα στην μέλλουσα φετινή πρωταθλήτρια, Γιουβέντους, κερδίζοντας την εντός έδρας με 4-2.

Μία Μίλαν από τα παλιά διέλυσε τη μέλλουσα πρωταθλήτρια (vid)

Στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής, η Μίλαν υποδέχθηκε τη Γιουβέντους στο στάδιο “Σαν Σίρο”. Το αδιάφορο πρώτο ημίχρονο ακολούθησε ένα συγκλονιστικό δεύτερο που έβγαλε νικήτρια την ομάδα του Μιλάνο. Οι “ροσονέρι” ολοκλήρωσαν μία σπουδαία ανατροπή, ευρισκόμενοι με 2 τέρματα πίσω. Το τελικό 4-2 αντανακλά την εικόνα του αγώνα και τα παιδικά λάθη στην άμυνα της “μεγάλης κυρίας”. Αυτή η νίκη έφερε τη Μίλαν στην πέμπτη θέση, ένα βαθμό μπροστά από τις ισόβαθμες στην έκτη θέση, Ρόμα και Νάπολι.

Οι 2 ομάδες ήθελαν να αναλάβουν τα ηνία του αγώνα με την κατοχή να είναι μοιρασμένη στα πρώτα λεπτά. Η πρώτη καλή φάση ήρθε για τη Γιουβέντους στο 13ο λεπτό. Ο Κριστιάνο με σουτ του από πλάγια θέση απείλησε την εστία του Ντοναρούμα.

Η Μίλαν όσο περνούσε ο χρόνο ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η πίεση ψηλά από μέρους τους οδήγησε σε λάθος του Κουαδράδο αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκαν στο 20ο λεπτό.

Το παιχνίδι δεν είχε ταχύτητα και ρυθμό. Έτσι, και οι 2 ομάδες αντιμετώπιζαν πρόβλημα στο να διασπάσουν μία οργανωμένη άμυνα. Μετά το πρώτο μισάωρο, η Γιουβέντους ήταν αυτή που κέρδισε μέτρα στο γήπεδο.

Η “μεγάλη κυρία” δεν ολοκλήρωσε κάποια μεγάλη φάση αλλά οι καλύτερες προσπάθειες της ήρθαν όταν συγκέντρωσε παίκτες στον άξονα και με ποδόσφαιρο μίας επαφής αποδιοργάνωσαν την αντίπαλη άμυνα.

Το δεύτερο ημίχρονο σου έκοψε την ανάσα

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε αναπάντεχα καλά για τους “μπιανκονέρι”. Ειδικότερα, μόλις στο 47ο λεπτό, ο Ραμπιό μετά από τρομερή κούρσα τέλειωσε τη φάση με μακρινό σουτ σκοράροντας για το 1-0.

Η Γιουβέντους συνέχισε να σφυροκοπά τη Μίλαν και 2 λεπτά αργότερα σκόραρε και 2ο τέρμα. Αυτή τη φορά, ο Κριστιάνο σκόραρε το 26ο γκολ στη σεζόν μετά από μεγάλη μπαλιά του Κουαδράδο.

Η αντίδραση της Μίλαν ήρθε στο 61ο λεπτό. Με τη συνδρομή του VAR δόθηκε πέναλτι εις βάρος της Γιουβέντους για χέρι του Μπονούτσι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ζλάταν, ο οποίος μείωσε σε 2-1.

Ξαφνικά, το παιχνίδια ήρθε τούμπα μέσα σε 7 λεπτά. Αρχικά στο, 66΄οι “ροσονέρι” ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Κεσι. To τέρμα προήλθε μετά από υπέροχο συνδυασμό των γηπεδούχων., με τον Ζλάταν να δίνει την ασίστ και το Κέσι να πατάει περιοχή και να σκοράρει. 1 λεπτό αργότερα, ολοκλήρωσαν την ανατροπή. Ένα λάθος στη μεσαία γραμμλη έδωσε την ευκαιρία στον Ράφαελ Λεάο, που είχε μπει μόλις στο γήπεδο να τελειώσει ψύχραιμα για το 3-2.

Η Γιουβέντους συνέχισε να δέχεται φάσεις αλλά ο Σέζνι έσωσε τη Γιούβε από ένα ακόμη γκολ. Οι παίκτες του Σάρι έμοιαζαν κουρασμένοι και περισσότερο ο Κουαδράδο, ο οποίος αντικαταστάθηκε γρήγορα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μετά από ώρα στο 77΄αλλά την κεφαλιά του Ρουγκάνι απέκρουσε ο Ντοναρούμα.

Τα λάθη για την ομάδα του Σάρι συνεχίζονταν. Αυτή τη φορά ο Σάντρο πραγματοποίησε ένα ολέθριο σφάλμα. Ο Ρέμπιτς το εκμεταλλεύτηκε γράφοντας το 4-2 στο 80ο λεπτό. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα. Έτσι, η Μίλαν πήρε μία σπουδαία νίκη τόσο από βαθμολογικής πλευράς όσο και από πλευράς γοήτρου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ