ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ο Ομπαμεγιάνγκ κοιτάει στα μάτια τον Ανρί ! (stats)

Το ένα γκολ μετά το άλλο συνεχίζει να σημειώνει με τη φανέλα της Άρσεναλ ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, θυμίζοντας κάτι από... Τιερί Ανρί.

Ο Ομπαμεγιάνγκ κοιτάει στα μάτια τον Ανρί ! (stats)

Στην Άρσεναλ έχουν να το λένε. Μπορεί να μην έχουν κατακτήσει εδώ και χρόνια κάποιο σημαντικό τρόπαιο. Όμως, οι “κανονιέρηδες” δύσκολα θα περάσει, έστω και μία χρονιά, που δεν θα έχουν μπροστά έναν ποιοτικό επιθετικό. Τις τελευταίες δύο σεζόν αυτό το ρόλο τον έχει πάρει ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ.

Ο Γκαμπονέζος στράικερ απλά δεν… σταματάει να σκοράρει για τους Λονδρέζους. Είτε εκτός, είτε εντός. Είτε εύκολα, είτε δύσκολα γκολ. Το θέμα είναι ένα. Και αυτό δεν αλλάζει. Έχει ένα σωρό τρόπους και κόλπα, ώστε να στέλνει την μπάλα στην αντίπαλη εστία.

Χωρίς αυτόν πως θα ήταν η ζωή στο “Έμιρεϊτς”; Όλοι την ξέρουν την απάντηση και αυτή μόνο θετική δεν είναι. Ο Αφρικανός παίκτης ακόμη και τώρα σε μία κακή σεζόν για την αγγλική ομάδα είναι εκείνος που κάνει τη διαφορά. Αυτός που γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης από τα ΜΜΕ για καλό λόγο. Και όχι το ανάποδο.

Ένα από τα τελευταία του κατορθώματα μόνο μικρό δεν το λες. Στο εντός έδρας ματς της Άρσεναλ με τη Λέστερ ο έμπειρος φορ είχε ένα “παστέλι” για τις “αλεπούδες”. Έτσι, έφτασε τα 20+ μέσα στη σεζόν. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Κάτι που έχει σημειώσει κατά το παρελθόν μόνο ο Τιερί Ανρί. Θέλει να γίνει θρύλος της Άρσεναλ ο Ομπαμεγιάνγκ

Θέλει να γίνει θρύλος της Άρσεναλ!

Στο παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Νόριτς έγινε ο παίκτης που έφτασε πιο γρήγορα από τον καθένα τα 50 με το κανόνι στο στήθος. Κόντρα στη Λέστερ έκανε κάτι που δεν το είχαν δει οι φίλοι της αγγλικής ομάδας για καιρό. Back to back στα 20+ τέρματα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Τιερί Ανρί ήταν ο τελευταίος που το είχε πετύχει αυτό. Μάλιστα, ο Γάλλος φορ το σημείωσε για πέντε συνεχόμενες χρονιές στα αγγλικά γήπεδα. Το θέμα δεν είναι αν οι εκτελεστικές δυνατότητες του Γκαμπονέζου θα παραμείνει ίδιες στο μέλλον.

Αλλά αν αυτό θα τον βρει στο “Έμιρεϊτς”. Ήδη σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν από κοντά. Εκείνος έχει στο… περίμενε την Άρσεναλ. Οπότε; Τι μπορεί να συμβεί; Κανείς δεν ξέρει. Πάντως ο ίδιος με δηλώσεις του έχει κάνει σαφές ότι θέλει να παραμείνει στο Βόρειο Λονδίνο και να γίνει θρύλος του συλλόγου. Για να δούμε στις πράξεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν συνεχίσει να “πυροβολάει” έτσι, τότε δύσκολα οι Άγγλοι θα καταφέρουν να τον κρατήσουν για πολλά χρόνια ακόμη στο ρόστερ τους. Ειδικά από τη στιγμή που δεν κάνουν και όλες τις απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις που θα του δείξουν έμπρακτα ότι η ομάδα είναι έτοιμη να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ