ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Άρσεναλ: Απορρίφθηκε η έφεσή της για Ενκέτια

Η αγγλική ομοσπονδία διατήρησε την ποινή του Έντι Ενκέτια, απορρίπτοντας την έφεση της Άρσεναλ για την κόκκινη που δέχθηκε ο παίκτης της.

Άρσεναλ: Απορρίφθηκε η έφεσή της για Ενκέτια

Ο Έντι Ενκέτια πραγματοποιεί το ξεπέταγμά του τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της ΄Άρσεναλ. Σε ηλικία 21 ετών έχει αναγκάσει τον Μικέλ Αρτέτα να μοιράζει τον χρόνο ανάμεσα στον ίδιο και τον Αλεξάντερ Λακαζέτ. Τα 6 του γκολ σε 16 συμμετοχές τον έχουν καταστήσει σε ένα από τα πιο ελπιδοφόρα project των “κανονιέρηδων”.

Ο Άγγλος παίκτης, πάντως, πρόσφατα γεύτηκε μία από τις πιο αρνητικές στιγμές στην καριέρα του. Στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λέστερ παρέμεινε μόλις 4 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας στο 75΄με 10 παίκτες την ομάδα του. Ειδικότερα, στο 71΄μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και 2 λεπτά αργότερα αντίκρισε την κίτρινη κάρτα. Ωστόσο, μετά τη χρήση του VAR ο διαιτητής του παιχνιδιού άλλαξε την άποψη του και τιμώρησε με απευθείας κόκκινη τον επιθετικό για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Από τα ριπλέι μοιάζει σωστή η απόφαση. Προς υπεράσπιση του Ενκέτια, πάντως, είναι φανερό ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση να χτυπήσει τον αντίπαλο του, καθώς δε γνώριζε που βρισκόταν.

Η έφεση της Άρσεναλ πήγε περίπατο

Οι “κανονιέρηδες” αποφάσισαν να ασκήσουν έφεση στην απόφαση τιμωρίας 3 αγωνιστικών του ποδοσφαιριστή του. Ωστόσο, η αγγλική ομοσπονδία την απέρριψε. Έτσι, ο παίκτης θα απουσιάζει από τα επόμενα 3 παιχνίδια της ομάδας κόντρα στην Τότεναμ (12/7), την Λίβερπουλ (15/7) και τη Μάντσεστερ Σίτι (για τα ημιτελικά Κυπέλλου).

Η επιλογή της Άρσεναλ να ασκήσει έφεση, πάντως, εμπεριείχε πολύ ρίσκο. Στην Αγγλία, υπάρχει η δυνατότητα διπλασιασμού της ποινής από την FA αν θεωρηθεί ότι μία έφεση που ασκήθηκε δεν είχε καμία προοπτική επιτυχίας ή συντέλεσε στην υποτίμηση της διαδικασίας. Με αυτόν τον τρόπο, στόχος είναι να μην ασκούνται εφέσεις με την πρώτη ευκαιρία από τις ομάδες.

Ο Αρτέτα, πάντως, σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι δεν έχει ακόμα καταλάβει πως λειτουργεί το VAR στην Αγγλία. “Τον τελευταίο χρόνο δεν έχω δει ποτέ διαιτητή να ελέγχει τις φάσεις. Δεν καταλαβαίνω τους κανόνες. Αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα τώρα” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός κόουτς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ