ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Δεν Σουαρες-ει αλλά νικάει και έτσι η Μπαρτσελόνα

Χάρη στο (ιστορικό) γκολ του Λουίς Σουάρες η Μπαρτσελόνα κατάφερε, έστω και δύσκολα, να επικρατήσει εντός έδρας 1-0 της Εσπανιόλ.

Δεν Σουαρες-ει αλλά νικάει και έτσι η Μπαρτσελόνα

Τα ντέρμπι λίγες φορές προσφέρουν θέαμα. Ειδικά αν αυτά έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Σαν το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Εσπανιόλ στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής της Λα Λίγκα. Οι παίκτες του Κίκε Σετιέν πήραν τη νίκη με σκορ 1-0. Αλλά γι’ ακόμη μία φορά με την εμφάνισή του αντί να σκορπίσουν χαμόγελα, προβλημάτισαν.

Πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Λουίς Σουάρες. Ο έμπειρος φορ σημείωσε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση. Έτσι, έγινε ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα.

TO MATΣ

Σε ακόμη ένα παιχνίδι η Μπαρτσελόνα μπήκε αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο. Οι “μπλαουγκράνα” δεν άργησαν να καθιερώσουν το ρυθμό τους. Είχαν την μπάλα την περισσότερη ώρα, χωρίς όμως κάτι το ουσιαστικό. Όσο περνούσαν τα λεπτά φαινόταν πως ανέβαζαν συνεχώς την απόδοσή τους. Όμως, ήταν δύσκολο να βρουν κάποιο διάδρομο που να οδηγεί στην εστία της Εσπανιόλ.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να κάνουν το παιχνίδι τους. Χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία και αυτοί. Με τα λάθη τους να διαδέχεται το ένα το άλλο. Παρόλα αυτά η σπουδαιότερη στιγμή του πρώτου μέρους ήταν δική τους. Μιας και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Αντρέ Τερ Στέγκεν μετά από σουτ του Ντίντακ Βιλά.

Στο δεύτερο μέρος τα μάτια των γηπεδούχων έλαμπαν πιο πολύ. Αυτό γινόταν άμεσα αντιληπτό. Ακόμη και από τις πάσες που έκαναν μεταξύ τους οι παίκτες της Μπαρτσελόνα ή για τα πρώτα σουτ που είχαν προς την εστία του Ντιέγκο Λόπες. Ο Ισπανός γκολκίπερ έδειχνε να μην μπορεί να δεχτεί γκολ με τίποτα. Παρόλα χρειάστηκε το τέρμα του Λουίς Σουάρες στο 55′.

Ο έμπειρος φορ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία που του δόθηκε. Έτσι, δεν είχε κανένα πρόβλημα να αυξήσει κατά ένα νούμερο τον προσωπικό του λογαριασμό στα γκολ, φτάνοντας έτσι τα 195. Με αυτό το “παστέλι” ο Λατίνος στράικερ έγινε ο τρίτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Μόλις μετά από έξι χρόνια στο “Καμπ Νου”.

Στη συνέχεια η Εσπανιόλ ανοίχτηκε. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ακόμη περισσότερο. Μιας και ήθελαν κάτι θετικό από το εν λόγω ματς. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε έξυπνα και έτσι κράτησε το υπέρ της σκορ μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ