ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Επίσημη πρόταση της Γιουβέντους για Ζανιόλο, ζητάει περισσότερα η Ρόμα!

Η Γιουβέντους είναι αποφασισμένη να φέρει τον Ζανιόλο στο Τορίνο, ωστόσο η Ρόμα δεν πρόκειται να κάνει πίσω στις οικονομικές της απιτήσεις.

Επίσημη πρόταση της Γιουβέντους για Ζανιόλο, ζητάει περισσότερα η Ρόμα!

Αν μη τι άλλο, όλες οι ομάδες είναι προσηλωμένες ακόμα στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, όσον αφορά το ιταλικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν κινούνται και δεν προχωράνε τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν η οποία… θα ξεκινήσει σε δύο μήνες. Όπως καταλαβαίνεται, αρκετές ομάδες θέλουν να ενισχυθούν όσο πιο σύντομα γίνεται, προκειμένου να στελεχώσουν γρήγορα τα ρόστερ τους για την επόμενη σεζόν. Μια από αυτές είναι και η πρωταθλήτρια Γιουβέντους. Οι «μπιανκονέρι» θέλουν αρχικά να κλειδώσουν την υπόθεση τίτλος. Εδώ και αρκετά χρόνια η μεταγραφική πολιτική της Γιουβέντους θέλει να… κλειδώνει και να εντάσσει στο ρόστερ της τους πιο ελπιδοφόρους Ιταλούς ποδοσφαιριστές. Ο Νίκολο Ζανιόλο είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πλέον ανερχόμενους Ιταλούς ποδοσφαιριστές. Η ποιότητα του είναι δεδομένη και οι ικανότητες του τεράστιες, κάτι που έχει αποδείξει με την Ρόμα.

Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 20 αναμετρήσεις της Σέριε Α, σημειώνοντας 4 γκολ. Ωστόσο, ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό, μένοντας αρκετούς μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο νεαρός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Ρωμαίους μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Δεδομένο είναι πως στην Ρόμα θέλουν να κρατήσουν τον 21χρονο άσο, καθώς στο πρόσωπο του βλέπουν τον ηγέτη του συλλόγου. Ζανιόλο

Ο Ζανιόλο έχει δηλώσει πως στο μυαλό του υπάρχει μόνο η Ρόμα. Κάτι όμως που δεν παίρνουν και τόσο στα σοβαρά οι άνθρωποι της Γιουβέντους.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα οι μπαινκονέρι προχώρησαν σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Ζανιόλο. Συγκεκριμένα προσφέρουν 50 εκατ. ευρώ στην Ρόμα για τον Ιταλό άσο. Αυτό το ποσό όμως δεν ικανοποιεί τους ανθρώπους των Ρωμαίων.

Όπως αναφέρουν τα ίδια δημοσιεύματα, οι Ρωμαίοι ζητούν 65 εκατ. ευρώ και δεν είναι διατεθειμένοι να μειώσουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει και η γνώμη του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος όπως τονίσαμε, δείχνει θετικός στην παραμονή του στο Ολίμπικο. Μένει να φανεί αν θα υπάρξει και νέα βελτιωμένη πρόταση της «Γηραιάς Κυρίας» προς τους «τζιαλορόσι».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ