ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Φαν Πέρσι: Μέτριοι φέτος Μέσι και Κριστιάνο

Ούτε καν στην τριάδα των υποψήφιων της φετινής βράβευσης δεν βλέπει τους Μέσι και Κριστιάνο ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ποιοι είναι οι τρεις εκλεκτοί του Ολλανδού.

Φαν Πέρσι: Μέτριοι φέτος Μέσι και Κριστιάνο

Τα τελευταία δώδεκα χρόνια η Χρυσή Μπάλα καταλήγει σε λίγα χέρια. Πιο συγκεκριμένα το βραβείο επικεντρώνεται σε δύο πρόσωπα. Μόνο ο Λούκα Μόντριτς κατάφερε να μπει ανάμεσα στα θηρία. Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο μονοπωλούν – και όχι άδικα – δίνοντας κάθε χρόνο μια άτυπη μάχη. Φέτος όμως αμφότεροι όπως αναφέρει ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι προέρχονται από μέτρια σεζόν.

Ο άλλοτε Ολλανδός επιθετικός των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… απασφάλισε. Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό μέσο τόνισε πως το φετινό βραβείο πρέπει να αλλάξει χέρια. Οι δύο σούπερ σταρς διάγουν μια από τις πιο… γήινες σεζόν. Αντιθέτως στην Ευρώπη υπάρχουν ποδοσφαιριστές που φέτος απέδειξαν πως μπορούν να απολαύσουν έστω και για μία φορά την συγκεκριμένη τιμή. Ρόμπιν Φαν Πέρσι Μέσι και Κριστιάνο

Ο Φαν Πέρσι έχει έτοιμους τους διαδόχους των Μέσι – Κριστιάνο

Ο Φαν Πέρσι υποστηρίζει πως η «μαγική» τριάδα για τη φετινή Χρυσή Μπάλα θα πρέπει να είναι ως εξής. Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Κέβιν Ντε Μπρούιν και Σαντιό Μανέ. Και οι τρεις ξεδίπλωσαν με το παραπάνω τις αρετές τους. Οι εμφανίσεις τους έδωσαν το κάτι παραπάνω στις ομάδες τους. Ήταν πέραν από κάθε αμφιβολία οι σούπερ σταρς των ομάδων τους.

Από που να ξεκινήσουμε! Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι το… κανόνι της χρονιάς. Ο Πολωνός επιθετικός δεν σταμάτησε να σκοράρει στη Γερμανία κερδίζοντας τα πάντα εντός των τειχών. Τελευταίος στόχος η Ευρώπη και η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τη φόρα που έχει πάντως είναι βέβαιο πως δύσκολα θα βρεθεί αμυντικός να τον σταματήσει.

https://twitter.com/thefinalwhistIs/status/1280953151454052358

Ο δεύτερος στη λίστα του Φαν Πέρσι, Κέβιν Ντε Μπρούιν δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Το μυαλό της Μάντσεστερ Σίτι και του Πεπ Γκουαρντιόλα στο γήπεδο, ο παίκτης που μπορεί να κάνει τα πάντα. Οι πάσες του κάνουν χαρούμενους όλους τους συμπαίκτες του. Η ηρεμία του λειτουργεί ως πλεονέκτημα κατατάσσοντας τον ως τον καλύτερο μέσο της γενιάς του. Τέλος, ο Σάντιο Μανέ. Ο Αφρικανός επιθετικός της Λίβερπουλ, ο οποίος και φέτος κάνει… παπάδες. Μαζί με τους Φιρμίνο και Σαλάχ οδήγησαν τους «Κόκκινους» στη κορυφή της Αγγλίας. Δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ