ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
Τσέλσι: Ο Πάλμερ ολοκληρώνει το χατ-τρικ με ιδανικό σκάψιμο – Σκοράρει και ο Τζάκσον! (vids)
Γκολάρα του Πάλμερ, ο οποίος με «δίμπαλο» καθαρίζει την Έβερτον! (vids)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ σκέφτεται να κάνει «πειράματα» στο Κύπελλο!
Προπονητής της Ρεάλ συνεχάρη τον Αλόνσο για το ιστορικό τρόπαιο! (pic)
Η τεχνολογία μίλησε – Ο «υπολογιστής» αποκάλυψε τον πρωταθλητή της Premier League!
Ο Τσάβι… νευρίασε: «Έλεος! Παίζουμε μια πρόκριση, μην ασχολείστε με μένα»
Mάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ: Κι εγώ που ζω σε Déjà Vu!
Ο Νέβιλ γλεντάει τον Κλοπ: «Τόσο μπορούν, τόσο παίζουν! Δες το ρόστερ…»
Κριστιάνο: Το είχε βάλει από το σπίτι του – Η ΓΚΟΛΑΡΑ που κέρδισε το βραβείο Πούσκας (vid)
Team Of the Week: Η ενδεκάδα φόβητρο της αγωνιστικής – Σκέτη τρέλα και… υπόκλιση (vid)
«Αυτός φταίει για την ήττα της Άρσεναλ» – Νέβιλ και Μέρσον… τα έχωσαν!
Ρεάλ, μια γροθιά – Οι δύο τραυματίες θέλουν να πάνε στο Μάντσεστερ για την πρόκριση!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Γιουβέντους: Ο Λακαζέτ είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται!

Ο Λακαζέτ είναι μεταγραφικός στόχος της Γιουβέντους και αποτελεί την ιδανικότερη των επιλογών που έχει ο Σάρι για την επίθεση αλλά και για τον Κριστιάνο.

Γιουβέντους: Ο Λακαζέτ είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται!

Τις τελευταίες μέρες ακούγεται δυνατά ένα σενάριο που είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για τη Γιουβέντους. Δεν ξέρω αν πρόκειται για μία πολύ καλά μελετημένη κίνηση από πλευράς τεχνικού επιτελείου, ή απλά είναι μία επιλογή ανάμεσα σε αυτές που υπάρχουν, το ενδεχόμενο όμως ο Λακαζέτ να πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους, είναι για το Μαουρίσιο Σάρι, το ιδανικότερο σενάριο που μπορούσε να σκεφτεί. Για μία σειρά από λόγους, ο Γάλλος είναι ακριβώς αυτό που λείπει, αυτό που χρειάζεται και αυτό που θα βοηθήσει ουσιαστικά τη Γιουβέντους.

Δένει απόλυτα με την ομάδα

Πέρα από το γεγονός ότι ο Λακαζέτ είναι ένας επιθετικός κλάσης που κατά καιρούς αποδεικνύει τι μπορεί να κάνει, υπάρχουν κι άλλοι, ειδικότεροι λόγοι για τους οποίους είναι τοπ επιλογή. Αν βάλουμε στη ζυγαριά την οικονομικά δύσκολη περίοδο που διανύουν οι ομάδες λόγω κορωνοϊού, τους διαθέσιμους φορ που υπάρχουν και τα στοιχεία του παιχνιδιού του Λακαζέτ, μιλάμε για λαχείο.

Ο επιθετικός της Άρσεναλ είναι αλήθεια ότι δεν είναι ιδιαίτερα γκολτζής. Αλλά αυτό δεν είναι κάτι που λείπει από τη Γιουβέντους. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που βρίσκουν δίχτυα για τη Γιούβε και κυρίως ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Σάρι πρέπει να αξιοποιήσει τον Πορτογάλο όσο είναι ακόμα ακμαίος και ο Λακαζέτ είναι κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι δυνατός, είναι μαχητικός, μπορεί να τραβήξει την άμυνα πάνω και γενικά είναι επιθετικός που κάνει τη “βρώμικη δουλειά”. Την κάνει, μέ ένα έξτρα προνόμιο όμως. Ο Λακαζέτ ξέρει πότε να πασάρει τη μπάλα. Δεν είναι εγωιστής με το θέμα γκολ και όπως με τον Ομπαμεγιάνγκ, έτσι θα είναι σίγουρα χρήσιμος και με τον Κριστιάνο. Γιουβέντους: Ο Λακαζέτ είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται!

Μπορεί να μην είναι Λεβαντόφσκι ή Σουάρες, είναι όμως αυτό που ψάχνει – χρειάζεται το σύστημα της Γιουβέντους. Παράλληλα, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Λακαζέτ έχει την κλάση. Μπορεί η μαχητικότητά του στο γήπεδο να μας κάνει πολλές φορές να το ξεχνάμε, αλλά κατέχει τα βασικά της μπάλας αλλά και τα βασικά της θέσης του. Είναι ταμάμ και αν και δεν το αξίζει βάσει φετινής απόδοσης, μπορεί να αξιοποιήσει τη μεγάλη ευκαιρία που του ανοίγεται μπροστά του.

Ο Λακαζέτ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο Ρονάλντο. Ο Γάλλος έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει ο νέος Μπενζεμά του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ