ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
Φουλ για το τρόπαιο ο Ολυμπιακός με ΤΡΙΑ γκολ σε επτά λεπτά! Όνειρο το 3-0 με ψαλιδάκι! (vids)
Τρομερή Μπολόνια, 2-0 μέσα στο «Ολίμπικο» στο ημίχρονο! (vid)
Αποχωρεί από την Τσέλσι ο Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η επιθετική τριπλέτα της Λίβερπουλ έχει… άπιαστα νούμερα!

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά είναι τα νούμερα της επιθετικής γραμμής της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια, όπως δείχνουν και τα αντίστοιχα στατιστικά.

Η επιθετική τριπλέτα της Λίβερπουλ έχει… άπιαστα νούμερα!

Από τότε που αυτοί οι τρεις πήγαν στη Λίβερπουλ, εκείνη άλλαξε επίπεδο. Ανέβηκε σκαλιά. Έγινε η ομάδα που δεν χάνει (σχεδόν) με τίποτα. Ο λόγος για τους Μοχάμεντ Σαλάχ, Σαντιό Μανέ και Ρομπέρτο Φιρμίνο.

Η “Αγία Τριάδα” του συλλόγου από του Μερσεϊσάιντ κάνει πράγματα και θαύματα. Όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Δεν είναι μόνο εντός συνόρων τα… όργια που κάνουν. Ούτε μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι τρεις επιθετικοί τα έχουν βρει πολύ καλά μεταξύ τους.

Όσο περνάει ο καιρός η μεταξύ τους συνεργασία γίνεται ολοένα και καλύτερη. Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κάποιος πως -πλέον- μπορούν να συνεργαστούν με κλειστά τα μάτια. Χωρίς να δώσουν οδηγίες για το που θέλουν την μπάλα, ή που θα κάνουν κίνηση.

Άλλωστε τα νούμερά τους είναι εκείνα που “μιλάνε” καλύτερα για όλους. Και για τους τρεις. Με αυτά του Μοχάμεντ Σαλάχ να είναι ένα… κλικ καλύτερα από τους δύο συμπαίκτες του. Νούμερα που κάνουν τη διαφορά (και) στη Λίβερπουλ!

Νούμερα που κάνουν τη διαφορά (και) στη Λίβερπουλ!

Ούτε ένα, ούτε δύο. Αλλά 250 φορές έχουν πανηγυρίσει τα τελευταία χρόνια οι φίλοι της Λίβερπουλ τα γκολ των Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο. Μία τριπλέτα που δεν είχε εξ αρχής τα πολύ μεγάλα “ονόματα”. Και δεν θα μπορούσε κανείς να φανταστεί πως θα ήταν από τις πιο αποτελεσματικές και… θανατηφόρες μετά το “BBC” της Ρεάλ Μαδρίτης και το “MSN” της Μπαρτσελόνα.

Όμως τα δεδομένα είναι αυτά. Πλέον η “Αγία Τριάδα” των “κόκκινων” είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν στον κόσμο. Οι φίλοι του συλλόγου, άλλωστε, το ξέρουν πολύ καλά. Τους χρωστάνε πολλά. Μιας και χάρη στις δικές τους εμφανίσεις η Λίβερπουλ έφτασε να είναι τόσο στην κορυφή της Ευρώπης όσο και σε εκείνη της Αγγλίας μετά από 14 και 30 χρόνια αντίστοιχα.

Αλλά ας μιλήσουμε με αριθμούς. Έχουμε και λέμε από τα 250 που έχει πετύχει η τριπλέτα των Σαλάχ- Μανέ και Φιρμίνο τα 94 ανήκουν στον Αιγύπτιο επιθετικό. Όχι και άσχημα. Μάλιστα, αυτός ο αριθμός θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγαλύτερος αν ο Αφρικανός παίκτης είχε καλύτερα ποσοστά στις τελικές του προσπάθειες.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Σενεγαλέζος, ενώ την τριάδα κλείνει λίγο πιο κάτω ο Φιρμίνο με 77 “παστέλια”. Όχι και άσχημα εδώ που τα λέμε!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ