ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Λίβερπουλ: Επενδύει στο μέλλον κάτω από την εστία της

Ο τερματοφύλακας της ομάδας νέων της Λίβερπουλ, Βίτετσλαφ Γιάρος, ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους "κόκκινους" για τα επόμενα χρόνια.

Λίβερπουλ: Επενδύει στο μέλλον κάτω από την εστία της

Η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε την ανανέωση του συμβολαίου του τερματοφύλακα ακαδημίας της ομάδας, Βίτετζλαφ Γιάρος. Ο Τσέχος υπέγραψε ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο, παρόλο που έχασε το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν λόγω τραυματισμού.

Ο Γιάρος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ομάδα νέων των “κόκκινων. Ωστόσο, την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε μόλις 3 εμφανίσεις λόγω ενός τραυματισμού στον αγκώνα. Ο τραυματισμός συνέβη κατά τη διάρκεια της περσινής προετοιμασίας. Για την ακρίβεια μία μέρα μετά τη νίκη με 6-0 κόντρα στην Tranmere Rovers, με την εμφάνισή του να εντυπωσιάζει τον Κλοπ.

Μετά την ανάρρωση του συμμετείχε συχνά πυκνά στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Επίσης, ήταν μία από τις αλλαγές στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Σριούσμπερι στο FA Cup, τον Φεβρουάριο. Ο παίκτης δε θα αγωνιστεί ξανά μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς η σεζόν της ομάδας νέων έχει λάβει τέλος. Η πίστη του Κλοπ αποτελεί σημαντική ώθηση για τον παίκτη, ο οποίος ενδέχεται να πάρει περισσότερες συμμετοχές την επόμενη σεζον, αν ο Caoimhin Kelleher και ο Kamil Grabara αποχωρήσουν ως δανεικοί

Ας σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής έφτασε στο σύλλογο το 2017. Έκτοτε έχει διανύσει μία μεγάλη διαδρομή, καταφέρνοντας να προσαρμοστεί στη δύσκολη αγγλική πραγματικότητα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής εξέφρασε τη χαρά του για αυτή την εξέλιξη. “Είμαι περισσότερο από χαρούμενος που μπορώ να υπογράψω ένα νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο με αυτό το υπέροχο κλαμπ», έγραψε ο νεαρός στο Twitter .

Σχολιάζοντας την συγκεκριμένη είδηση, ο David Maddock της Mirror περιέγραψε τον Jaros ως “μια πραγματική προοπτική στην ακαδημία”.  Πρόσθεσε ότι “βαθμολογείται ιδιαίτερα ψηλά” από τον Klopp, με τη δυνατότητα να “ανεβάσει τα επίπεδα την επόμενη σεζόν”.

Δε θα αγωνιστεί ξανά για τη Λίβερπουλ ο Λαλάνα

Ένας από τους παίκτες που έχει αποφασιστεί ήδη ότι θα αποτελέσει παρελθόν για τη Λίβερπουλ από τη νέα σεζόν είναι ο Άνταμ Λαλάνα.

Ειδικότερα, ο 34χρονος μέσος δε θα φορέσει ξανά τη φανέλα του συλλόγου. Ο τεχνικός των “κόκκινων“, Γιούργκεν Κλοπ, έχει αποφασίσει να μην χρησιμοποιήσει ξανά τον παίκτη για τα εναπομείναντα παιχνίδια. Αυτό δε σημαίνει ότι οι 2 πλευρές έχουν έρθει σε ρήξη. Το αντίθετο. Ο παίκτης προπονείται καθημερινά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ωστόσο, ο Κλοπ για να μην ρισκάρει κάποιο τραυματισμό του Άγγλου και κατ΄επέκταση την επόμενη μεταγραφή του θέλει να τον προστατέψει με αυτόν τον τρόπο. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι ο Άγγλος ποδοσφαιριστής τα τελευταία 3 χρόνια έχει ταλαιπωρηθεί από αρκετούς τραυματισμούς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ