ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ: Με τέτοιο Σαλάχ δεν αστειεύεται! (vid)

Από την έδρα της Μπράιτον πέρασε η Λίβερπουλ, με τον Αιγύπτιο επιθετικό να είναι καυτός και να δίνει ουσιαστικά το τρίποντο στην ομάδα του.

Λίβερπουλ: Με τέτοιο Σαλάχ δεν αστειεύεται! (vid)

Τα εύκολα δύσκολα έκανε η Λίβερπουλ, αλλά τελικά πήρε τη νίκη κόντρα στην Μπράιτον. Οι “ρεντς” πήραν προβάδισμα δύο γκολ πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά, μετά αγχώθηκε, αλλά πήρε τη νίκη με 3-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Μο Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος ήταν δραστήριος, απειλούσε διαρκώς και με δύο γκολ και μία ασίστ ήταν αδιαμφισβήτητα ο MVP της αναμέτρησης.

Έκοψε την πλακίτσα από νωρίς

Πολλά έχουν ακουστεί για τη Λίβερπουλ που έχει γυρίσει από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Έχει βοηθήσει και η εικόνα της άλλωστε, ώστε να πέφτει θύμα έντονης καζούρας. Οι παίκτες του Κλοπ όμως μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένοι στο ματς, χωρίς καμία διάθεση για αστεία. Λίβερπουλ

Αποτέλεσμα αυτού να πάρουν γρήγορο προβάδισμα με 2-0 στα πρώτα οκτώ λεπτά. Αρχικά ο Σαλάχ άνοιξε το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό, με τους “ρεντς” να πιέζουν ψηλά και τον Κεϊτά να κλέβει τη μπάλα, δίνοντας έτοιμο γκολ στον Αιγύπτιο. Δύο λεπτά μετά και ο Χέντερσον χρίστηκε σκόρερ. Ο αρχηγός της ομάδας έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Ράιαν δεν μπόρεσε να αντιδράσει και κάπως έτσι έγινε το 2-0.

Πριν το ημίχρονο όμως η Μπράιτον μπήκε ξανά στο ματς. Πιο συγκεκριμένα, το 45′ ο Τρουσάρντ εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Λαμπτέι. Με βολέ στην κίνηση δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Άλισον, κάνοντας το 1-2.

Αγχώθηκε, πριν μιλήσει και πάλι ο Σαλάχ

Μία ακόμη πάσα του Κεϊτά προς τον Σαλάχ τον έβγαλε τετ α τετ. Η κατάληξη της φάσης όμως δεν ήταν η ίδια, με τον Ράιαν να κλείνει καλά και έγκαιρα το οπτικό πεδίο του 28χρονου. Στο 60′ ήρθε και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της Μπράιτον στο δεύτερο μέρος. Ο Μπερν βρέθηκε αμαρκάριστος στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά δεν μπόρεσε να βρει στόχο.

Το σκορ παρέμενε “εύθραυστο” και η Λίβερπουλ δεν κλείδωνε τη νίκη, μέχρι να έρθει το 76ο λεπτό. Ο Ρόμπερτσον εκτέλεσε το κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Σαλάχ έκανε την κίνηση και πήρε την κεφαλιά για να γράψει το τελικό 1-3.

Το τρίποντο αυτό ανέβασε τη Λίβερπουλ στους 92 βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει να κατοσταρίσει. Από την άλλη η Μπράιτον έμεινε στους 36, 9 πόντους πιο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ