ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

Στόουνς: «Εμείς είμαστε η καλύτερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ»

Ο Τζον Στόουνς θεωρεί πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι καλύτερη ομάδα από την Λίβερπουλ, κάτι που θέλουν να αποδείξουν την νέα σεζόν!

Στόουνς: «Εμείς είμαστε η καλύτερη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ»

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να πανηγυρίσει ένα ακόμα πρωτάθλημα, καθώς η σπουδαία Λίβερπουλ με ηγέτη τον Γιούργκ Κλοπ πήρε… κατέκτησε ξεκούραστα την φετινή Πρέμιερ Λιγκ, μετά από αρκετά χρόνια. Αν μη τι άλλο οι reds το δικαιούνταν 100%, καθώς ήταν η πιο σταθερή ομάδα. Ήδη από πέρυσι είχε δείξει στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πως δεν… παίζει μόνη της. Και φέτος κατάφερε να την “εκθρονίσει”. Ο Τζον Στόουνς όμως… θεωρεί πως η ομάδα του άξιζε τον τίτλο.

Ωστόσο, στο τελευταίο ματς μεταξύ τους, η Σίτι κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με 4-0 της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ. Ένα αποτέλεσμα που όμως δεν έπαιξε κανένα ουσιαστικό ρόλο στην τελική βαθμολογία. Στόουνς

Παρ’όλα αυτά ο νεαρός άσος των πολιτών, Τζον Στόουνς, δήλωσε πως θεωρεί πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι ακόμα η κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος. Κάτι που θα αποδείξουν την επόμενη σεζόν.

«Ναι, όσοι είμαστε στην ομάδα θεωρούμε πως εμείς είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Ξέρουμε τις ικανότητες μας και το τι μπορούμε να κάνουμε και το συζητάμε μεταξύ μας στα αποδυτήρια. Το να αγωνίζεται κάθε 3-4 μέρες σε τόσο υψηλή ένταση είναι κάτι τιμητικό για εμάς. Αγωνιζόμαστε για να τελειώσει η φετινή σεζόν και στην συνέχεια θα προετοιμαστούμε για την νέα χρονιά», τόνισε.

«Φέτος ηττηθήκαμε σε εννιά ματς στο πρωτάθλημα και είναι κάτι που μας ανησυχεί και θέλουμε να το διορθώσουμε. Δεν είμαστε υπερήφανοι για αυτό σίγουρα. Τις περασμένες σεζόν πήραμε τον τίτλο, αλλά φέτος αφήσαμε αρκετά ματς να… περάσουν, ενώ ήμασταν στην κορυφή, όντας η καλύτερη ομάδα», είπε.

«Είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε αρκετά και να το βελτιώσουμε.  Δουλεύουμε σκληρά για να διορθώσουμε και τις αμυντικές μας τακτικές. Τόσο σαν ομάδα, αλλά και ατομικά ο καθένας από εμάς. Εγώ είχα προετοιμαστεί πολύ καλά για την επιστροφή στην ενεργό δράση και ήμουν σε εξαιρετική φόρμα. Ωστόσο, υπέστη ένα τραυματισμό γρήγορα, που με άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για λίγες ημέρες. Ωστόσο, είναι υπέροχο που πλέον επέστρεψα κανονικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στόουνς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ