ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Γιουνάιτεντ: Έκανε τη Βίλα από 3 χωριά “χωριάτες” (vid)

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε εκτός έδρας την Άστον Βίλα με 3-0, σπρώχνοντας πιο κάτω στο πάτο της βαθμολογίας τους "χωριάτες"

Γιουνάιτεντ: Έκανε τη Βίλα από 3 χωριά “χωριάτες” (vid)

Στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενήθηκε από την Άστον Βίλα στο “Βίλα Παρκ”. Η ομάδα του Σόλσκιερ πέτυχε τέταρτη διαδοχική νίκη με διαφορά τουλάχιστον 3 γκολ, κερδίζοντας αυτή τη φορά με 3-0. Έτσι, βύθισε τους “χωριάτες” στην 19η θέση, 4 πόντους μακριά από τη σωτηρία. Την ίδια ώρα η Γιουνάιτεντ πλησίασε στον ένα πόντο από την τετράδα και τη Λέστερ.

Οι “χωριάτες” πατούσαν καλύτερο στο χορτάρι αναλαμβάνοντας τα ηνία του αγώνα στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα. Απείλησε, μάλιστα, με τον Γκρίλις να αστοχεί από πλάγια θέση μετά από σέντρα στο δεύτερο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες με τον Τρεζεγκέ στο 25΄. Ο Πογκμπά έχασε τη μπάλα στη μεσαία γραμμή αλά ο Αιγύπτιος σημάδεψε το δοκάρι.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ. Ειδικότερα, ο Μπρούνο Φερνάντεζ κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι στο 28ο λεπτό. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το 1-0. Αυτό ήταν το 7o γκολ του Πορτογάλου στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Το κερδισμένο πέναλτι της Γιουνάιτεντ, πάντως, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο twitter. Από τα ριπλέι είναι φανερό ότι ο Φερνάντεζ έκανε φάουλ στον αντίπαλό του και όχι το αντίθετο. Εντύπωση προκαλεί ότι το πέναλτι δόθηκε παρόλο που η φάση εξετάστηκε από το VAR.

Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στα πόδια των φιλοξενούμενων. Έτσι, έχασαν 2 απανωτές ευκαιρίες στο 36΄και στο 45΄. Στην πρώτη, το σουτ του Γκρινγουντ απέκρουσε ο Ρέινα και στη δεύτερη ο Φερνάντεζ δε μπόρεσε με κεφαλια΄να κάνει το 2-0.

Η επιθετική υπεροχή της Γιουνάιτεντ μετουσιώθηκε σε γκολ τελικά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου 45 λεπτου. Μετά από κόντρα επίθεση, η μπάλα έφτασε στον Γκρίνγουντ, ο οποίος δε λάθεψε για το 2-0. Αυτό ήταν το 9ο γκολ του στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ, πιστοποιώντας την καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται.

https://twitter.com/SkySportsStatto/status/1281320262013779968

Έσπασε το ρόδι ο Πογκμπά

Στην επανάληψη, η ομάδα του Σόλσκιερ έφτασε πολύ κοντά στο 3-0. Ωστόσο, η κεφαλιά του Μπισάκα στο 48ο λεπτό μετά από σέντρα του Ράσφορντ πέρασε λίγο άουτ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρέμενε το αφεντικό του αγώνα και το επιβεβαίωσε στο 58ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα στρώθηκε στον Πογκμπά. Ο Γάλλος με όμορφο πλασέ έξω από την περιοχή πέτυχε το 3-0 και το πρώτο του γκολ στη σεζόν.

Ο χορός των ευκαιριών συνεχιζόταν και στο 60΄ ήταν η σειρά του Μαρσιάλ να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Ρέινα.

Οι δύο ομάδες άρχισαν να συμβιβάζονται με το σκορ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ελάχιστες καλές ευκαιρίες στη συνέχεια του παιχνιδιού. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Ράσφορντ έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει το 16ο του γκολ με συνέπεια να μείνει μέχρι τέλους αυτό το 3-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ