Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σίτι: Χωρίς τον Αγκουέρο στη ρεβάνς με τη Ρεάλ!
Champions League

Σίτι: Χωρίς τον Αγκουέρο στη ρεβάνς με τη Ρεάλ!

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν: Οριστικά ο Σέρχιο Αγκουέρο χάνει τη ρεβάνς της Σίτι στους «16» του Champions League, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

10.07.2020 | 20:31

Είναι οριστικό! Η Μάντσεστερ Σίτι θα αναγκαστεί να υπερασπιστεί το 2-1 του «Santiago Bernabeu», χωρίς τον Σέρχιο Αγκουέρο.

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ο τραυματισμός στον μηνίσκο στα τέλη Ιουνίου κόντρα στην Μπέρνλι αποδείχθηκε σοβαρός και αυτό οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (10/7). Ο Αγκουέρο θα χάσει το σημαντικότερο ματς της φετινής χρονιάς. Μέχρι το επόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργεντινός άσος θα λείψει από τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Υπενθυμίζεται πως το πρώτο ματς έληξε 2-1 υπέρ των πολιτών» στην Ισπανία, ενώ η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 7 Αυγούστου.

Βέβαια, δεν είναι σίγουρο ακόμη ότι ο Αγκουέρο θα χάσει και τα επόμενα ματς, αν υπάρξουν. Στο Final 8 του Champions League δηλαδή, εφόσον η Σίτι προκριθεί τελικά. Αυτό παραμένει άγνωστο ακόμη και μένει να φανεί τι θα γίνει το επόμενο διάστημα. Αν θα αποθεραπευτεί δηλαδή μέχρι το Final 8 ή όχι.

Κρισιμότατος παράγοντας για τη Σίτι ο Αγκουέρο

Μέχρι στιγμής φέτος, ο Αγκουέρο μετράει με τη φανέλα της Σίτι 32 αγώνες, 23 γκολ και 4 ασίστ, με συνολικό χρόνο συμμετοχής 2.092 λεπτά. Άξιο αναφοράς επίσης, είναι ότι ο Αργεντινός άσος πετυχαίνει ένα γκολ ανά 91 λεπτά παιχνιδιού. Δηλαδή σκοράρει ένα τέρμα ανά αγώνα. Καθόλου κακό… Αυτά τα στοιχεία φυσικά αφορούν όλες τις διοργανώσεις.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τουλάχιστον ευελπιστεί να έχει μαζί του τον Αγκουέρο στο Final 8 (εφόσον οι «σίτιζενς» προκριθούν») και αν συμβεί αυτό τότε θα του λυθούν μια και καλή τα χέρια. Διότι ο 32χρονος επιθετικός είναι ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της Σίτι τα τελευταία 9 χρόνια. Από τότε που πήρε μεταγραφή από την Ατλέτικο, έναντι 40 εκατ. ευρώ…

Πάντως, το θετικό για τη Σίτι είναι ότι και χωρίς τον Αγκουέρο μπορεί να τα καταφέρει. Βλέπετε, το προβάδισμα που έχουν οι «πολίτες» από την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, είναι πολύ σημαντικό. Με τη Ρεάλ να πρέπει να σκοράρει δύο γκολ μέσα στο «Έτιχαντ» για να προκριθεί και να μην δεχθεί ούτε ένα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version