ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Τέλος η σεζόν για Χέντερσον! Πρόβλημα στο γόνατο!

Άδοξο τέλος είχε η φετινή σεζόν για τον αρχηγό της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Τέλος η σεζόν για Χέντερσον! Πρόβλημα στο γόνατο!

Η χρονιά τα είχε όλα για εκείνον και τη Λίβερπουλ. Ο Τζόρνταν Χέντερσον έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πορεία των “κόκκινων” στην επιστροφή στην κορυφή της Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια.

Ωστόσο, το φινάλε θα είναι πικρό για τον αρχηγό το συλλόγου από το Μερσεϊσάιντ. Μιας και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτό έκανε γνωστό με δηλώσεις του ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους όλων.

Ο Χέντερσον τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του ματς με την Μπράιτον το βράδυ της Τετάρτης (8/7) στο γόνατο. Ο έμπειρος μέσος από την αρχή είχε καταλάβει πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Εν τέλει ήρθε η επίσημη διάγνωση από το ιατρικό επιτελείο, όπου έκανε γνωστό με κάθε επισημότητα πως ο έμπειρος μέσος θα χάσει τα υπόλοιπα ματς της Λίβερπουλ για φέτος. Προλαβαίνει την επόμενη σεζόν ο Χέντερσον;

Προλαβαίνει την επόμενη σεζόν ο Χέντερσον;

Η αγωνιστική χρονιά για τη Λίβερπουλ είχε τελειώσει επί της ουσίας. Οι “κόκκινοι” κατέκτησαν το πρωτάθλημα και μαθηματικά. Ενώ στην Ευρώπη δεν βρίσκονται σε κάποια διοργάνωση, μιας και η Ατλέτικο Μαδρίτης τους απέκλεισε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, οι “reds” ήθελαν να σπάσουν κάποια ρεκόρ στην Αγγλία. Πλέον καλούνται να το πετύχουν αυτό χωρίς τον αρχηγό τους. Μάλιστα, υπάρχουν φόβοι πως ο Τζόρνταν Χέντερσον θα χρειαστεί αρκετό χρονικό διάστημα μέχρι να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Από την πλευρά του ο Γιούργκεν Κλοπ, ούτε επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε αυτούς τους ισχυρισμούς. Αν και με δηλώσεις του φάνηκε αισιόδοξος, τονίζοντας πως ο αρχηγός της Λίβερπουλ θα βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις όταν ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα.

Παρόλα αυτά τόσο ο “Κλόπο” όσο ο Χέντερσον θα μάθουν με κάθε λεπτομέρεια πόσο καιρό ο δεύτερος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης μέσα στις επόμενες ημέρες. Όταν και θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εξετάσεις στις οποίες δεν έχει υποβληθεί ακόμα ο άνθρωπος που σήκωσε το πρωτάθλημα για τον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ