ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Χωρίς Μαρσέλο η Ρεάλ μέχρι το τέλος της La Liga

Ο τραυματισμός του Μαρσέλο θα του κοστίσει υπόλοιπο της σεζόν, με τη Ρεάλ να αναγκάζεται να χρησιμοποιήσει τον Φερλάν Μεντί.

Χωρίς Μαρσέλο η Ρεάλ μέχρι το τέλος της La Liga

Ο Μαρσέλο υπέστη τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός του υπόλοιπου της σεζόν της LaLiga. Ο αριστερός μπακ δεν προπονήθηκε την Πέμπτη και βρέθηκε εκτός αποστολής για τον κρίσιμο αγώνα της Παρασκευής εναντίον της Alavés. Η βασίλισσα στην ιατρική της έκθεση την Παρασκευή (10/7) το απόγευμα εξήγησε τη ζημιά που υπέστη ο Βραζιλιάνος

“Μετά τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Μαρσέλο από τις Ιατρικές Υπηρεσίες της Ρεάλ Μαδρίτης, έχει διαγνωστεί με τραυματισμό στο μυ του αριστερού προσαγωγού. Η ανάρρωσή του θα συνεχίσει να αξιολογείται”.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν προσδιόρισε το χρόνο που θα χρειαστεί ο Μαρσέλο για να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ωστόσό, μοιάζει πιθανότερο να χάσει τους υπόλοιπους τέσσερις αγώνες της Μαδρίτης μέχρι το τέλος του ισπανικού πρωταθλήματος.  Αυτό σημαίνει ότι ο Ferland Mendy θα πάρει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια. Την ίδια ώρα, ο Ζιντάν ελπίζει ότι ο Νάτσο θα ανακάμψει πλήρως από τον τραυματισμό του για να δώσει έχει περισσότερες επιλογές στη διάθεσή του. 

Θυμίζουμε ότι τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Μαρσέλο μετράει 2 γκολ και 7 ασίστ σε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιστρέφει ο Αζάρ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από κάθε ματς, τόσο για τον Εντέν Αζάρ, όσο και για τον Λούκα Γιόβιτς. Τα νέα για τον Βέλγο επιθετικό είναι πολύ καλά, καθώς φαίνεται πως ξεπέρασε τον τραυματισμό που είχε υποστεί. Ο Γάλλος τεχνικός υποστήριξε πως όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος άσος θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ενόψει των τελευταίων αναμετρήσεων, όσο και για το Τσάμπιονς Λιγκ

«Έχει κάποιες πολύ μικρές ενοχλήσεις, τίποτα περισσότερο, δεν είναι κάτι σοβαρό. Προπονείται κανονικά μαζί μας από σήμερα και πιστεύω πως θα τον υπολογίζω για τα τέσσερα τελευταία ματς. Όπως και για το Τσάμπιονς Λιγκ φυσικά. Θέλει να βελτιωθεί και να αρχίσει να αγωνίζεται, ωστόσο έχει μερικούς πόνους, το οποίο όμως είναι και λογικό. Ο Γιόβιτς από την άλλη είναι ένα εκπληκτικός ποδοσφαιριστής, ένας επιθετικός που σκοράρει αρκετά γκολ. Τον υπολογίζουμε κανονικά και για την νέα σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος κόουτς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ