ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Τα…αλλάζει ο Κουλιμπαλί και μένει στην Νάπολι!

Ο Κουλιμπαλί υποστήριξε πως ο ίδιος δεν έχει ζητήσει να αποχωρήσει από την Νάπολι. Την τελική απόφαση θα πάρει ο πρόεδρος του συλλόγου.

Τα…αλλάζει ο Κουλιμπαλί και μένει στην Νάπολι!

Ο Καλιντού Κουλιμπαλί είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους ποιοτικότερους κεντρικούς αμυντικούς στην Ευρώπη. Ο έμπειρος άσος έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, καθώς σεζόν με την σεζόν παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος. Αρκετές είναι οι ομάδες που έχουν κινηθεί για την απόκτηση του (σύμφωνα με αγγλικά Μέσα).

Ανάμεσα σε αυτές είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και  η Λίβερπουλ. Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, είχαν κάνει επίσημη κρούση για την απόκτηση του. Ωστόσο, η Νάπολι δεν είχε καμία διάθεση για να τον πουλήσει. Ο πρόεδρος των Ναπολιτάνων όμως φαίνεται πως έχει αποφασίσει να βάλει πωλητήριο στον Κουλιμπαλί, ζητώντας 100 εκατ. ευρώ. Την ώρα όμως που δεν είναι διατεθειμένος να κάνει ούτε βήμα πίσω, όσον αφορά τις οικονομικές του απαιτήσεις για τον έμπειρο στόπερ. Κουλιμπαλί

Ο 29χρονος άσος έχει συμβόλαιο με τους Ιταλούς μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο ίδιος μίλησε σε ιταλικό Μέσο, τονίζοντας πως αυτήν την στιγμή σκέφτεται μόνο τους Ναπολιτάνους. Από την άλλη αρκετά ιταλικά δημοσιεύματα, υποστηρίζουν πως ο ίδιος ουδέποτε έθεσε θέμα αποχώρησης. Όλα πλέον είναι στα χέρια του προέδρου της Νάπολι, όπως τόνισε και ο Κουλιμπαλί.

«Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις το τι θα γίνει στο μέλλον. Πάντως εγώ ποτέ δεν είπα στην Νάπολι πως θέλω να αποχωρήσω. Αν εμείς πρέπει να βρούμε μια λύση, τότε θα την βρούμε. Όμως ποτέ δεν μίλησα για μεταγραφή. Όλο διαβάζω στις εφημερίδες για το μέλλον μου. Αλλά εγώ θέλω μόνο να σκέφτομαι το τώρα, είμαι 100% αφοσιωμένος στην Νάπολι. Δεν με ενδιαφέρει που κάθε μέρα γράφουν πως θα πάω σε κάποιον άλλον σύλλογο», είπε.

«Θα δούμε και όλας το τι θα αποφασίσει ο πρόεδρος της ομάδας. Θα δούμε αν θα μου κάνουν προσφορά για να επεκτείνω το συμβόλαιο μου με την Νάπολι. Τότε θα φανεί αν θα κλείσω εδώ την καριέρα μου. Αυτήν την στιγμή έχω τρία ακόμα χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα και δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ