ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Γιουβέντους, ευτυχώς που χάνουν οι υπόλοιποι (vid)

Δύο πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο χρειάστηκε η μέτρια Γιουβέντους για να μπορέσει να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας από την ανώτερη Αταλάντα.

Γιουβέντους, ευτυχώς που χάνουν οι υπόλοιποι (vid)

Ισόπαλες με 2-2 αναδείχθηκαν Γιουβέντους και Αταλάντα στο σημερινό ντέρμπι της Σέριε Α. Ανώτερη η ομάδα του Γκασπερίνι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, προηγήθηκε δύο φορές, αλλά παραχώρησε ισάριθμα πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν για να δαγκώσουν

Όντας μία επιθετική ομάδα από τη φύση της, η Αταλάντα δεν μπήκε στο παιχνίδι συντηρητικά. Δεν ταιριάζει στη φιλοσοφία της και δεν μπορεί να το κάνει ούτε στην έδρα της πρωτοπόρου της Σέριε Α. Αυτό βοήθησε τους παίκτες του Γκασπερίνι να μπουν δυναμικά στο ματς και να προηγηθούν στο σκορ. Γιουβέντους

Στο 15ο λεπτό ο Ντουβάν Ζαπάτα συνεργάστηκε με τον Πάπου Γκόμες. Οι δυο τους έπαιξαν το ένα δύο και ο Κολομβιανός βρέθηκε στην περιοχή των “μπιανκονέρι”. Με ένα δυνατό ευθύβολο σουτ κέρδισε τον Σέζνι και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Το γκολ αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στην Αταλάντα η οποία είχε τον έλεγχο και μερικές ακόμα ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμά τους.  Οι γηπεδούχοι από τη μεριά τους απαντούσαν κυρίως με τον Ντιμπάλα, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις λίγο έλειψε να ισοφαρίσει για την ομάδα του.

Ο Κριστιάνο μίλησε και πάλι στο δεύτερο μέρος

Η Γιουβέντους έψαξε το γκολ κι ευτύχησε να το πετύχει δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. Η Γιουβέντους κέρδισε το πέναλτι μετά από χέρι του Ντε Ρουν μέσα στην περιοχή. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε για να κάνει το 1-1. Μετά την ισοφάριση, οι γηπεδούχοι κέρδισαν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν η ώθηση που χρειαζόντουσαν ώστε να βγουν και να πιέσουν. Δημιούργησαν καλές ευκαιρίες αλλά δεν έφθασαν σε κάποιο γκολ.

Στο 74′ όμως η Αταλάντα ήταν αυτή που έφθασε πιο κοντά στο δεύτερο γκολ. Ο Μαλινόφσκι όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει από ευνοϊκή θέση. Κάτι που όμως έκανε λίγα λεπτά αργότερα. Η μπάλα έφθασε στην περιοχή της Γιουβέντους, με τον Ουκρανό να γίνεται αποδέκτης της και με ένα ευθύβολο σουτ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το σκορ όμως δεν έμεινε για πολύ έτσι. Στο 89′ ο Μουριέλ έκανε χέρι παραχωρώντας ένα ακόμη πέναλτι στην Γιουβέντους. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και πάλι δεν λάθεψε και έγραψε το τελικό 2-2. Το τελικό αποτέλεσμα διατήρησε την ομάδα του Σάρι σε απόσταση ασφαλείας από τη Λάτσιο, η οποία έχασε και πάλι σήμερα. Πήγε στους 76 βαθμούς και είναι στο +8.

Από την άλλη, η Αταλάντα έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανέβει στη δεύτερη θέση και να πλησιάσει απειλητικά τη Γιουβέντους. Αντίθετα έμεινε στους 67 και ίσως δει την Ίντερ να την προσπερνά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ