ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Λέστερ βρήκε τον Βάρντι της νέας εποχής!

Η Λέστερ ψάχνει τον παίκτη που θα είναι ο διάδοχος του Τζέιμι Βάρντι και πιστεύει ότι υπάρχει οικονομική και ποδοσφαιρική ευκαιρία στην περίπτωση Γιόβιτς.

Η Λέστερ βρήκε τον Βάρντι της νέας εποχής!

Ο Τζέιμι Βάρντι είναι μία πολύ σπάνια περίπτωση ποδοσφαιριστή. Άργησε να δείξει την αξία του και χρειάστηκε την υπομονή και τη στήριξη της Λέστερ για να καταφέρει να το κάνει. Όταν το έκανε όμως, πρόσφερε και συνεχίζει να προσφέρει πολλά πράγματα, πολλές φορές μεγαλύτερα από όσα θα ταίριαζαν σε μία ομάδα που δεν πρωταγωνιστεί. Εξάλλου, υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για εκείνον, αλλά ο Βάρντι επέλεξε να μείνει πιστός. Να συνεχίσει να τιμά τις αλεπούδες και να στέλνει με χαρακτηριστική συχνότητα και ευκολία τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Ο Βάρντι έχει καταφέρει να είναι ένας από τους πιο σταθερούς και αξιόλογους σέντερ φορ στο νησί για τουλάχιστον μία πενταετία.

Πλέον πηγαίνοντας στα 34, ολοκληρώνει μία ακόμα ΄άκρως παραγωγική σεζόν με διψήφιο αριθμό γκολ. Καθώς όμως τα χρόνια περνούν, η Λέστερ ψάχνει τον ποδοσφαιριστή που θα τον πλαισιώσει και κάποια στιγμή θα τον αντικαταστήσει. Ανεπιτυχείς προσπάθειες έχουν γίνει και στο παρελθόν αλλά τώρα η ομάδα σκέφτεται να κάνει μία σημαντική κίνηση για το παρόν και το μέλλον. Στο στρατόπεδο της Λέστερ λοιπόν, προσανατολίζονται στον Γιόβιτς της Ρεάλ, ως τον επόμενο Βάρντι. Μάλιστα σκοπεύουν να κάνουν άμεσα κίνηση για να τον αποκτήσουν. Η Λέστερ βρήκε τον Βάρντι της νέας εποχής!

Η ευκαιρία της Λέστερ

Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας θεωρεί ότι υπάρχει μία μεγάλη ευκαιρία στην περίπτωση Γιόβιτς. Ο Σέρβος πήγε στη Ρεάλ και για άγνωστους λόγους βρέθηκε αμέσως εκτός ομάδας. Έχει χάσει μία σεζόν, ενώ στην ουσία προερχόταν από μία πολύ δυνατή που του έδωσε τη μεγάλη ευκαιρία. Τα παραπτώματα δε κατά την περίοδο της καραντίνας, τον έχουν κάνει ακόμα περισσότερο ανεπιθύμητο. Όλα αυτά, δημιουργούν μία μεταγραφική ευκαιρία για τη Λέστερ που στοχεύει να πάρει έναν παίκτη πολύ φθηνότερα από την πραγματική ποδοσφαιρική του αξία. Οι μερένχες κοιτούν πως και πως να τον ξεφορτωθούν και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίσεις. Ο Γιόβιτς θα ψάξει την αναγέννηση στη Λέστερ με μία ιστορία που θυμίζει Βάρντι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ